De Jongh

Leuk magazine voor jonge meiden

Patricia Heijne

Saar Kusters

Meiden is een ontzettend leuk, grappig en gezellig blad! Ik ben er zeer blij mee en ik heb het ook al aanbevolen aan vriendinnen. Ik zit iedere maand met spanning af te wachten tot de volgende komt!πŸ’—

Debbie

Elke maand weer op de uitkijk tot de postbode komt… Een superleuk magazine voor (jonge) Meiden.

Superleuk om te horen dat je zo blij bent met MEIDEN! πŸ’›

Saskia Kraaijeveld

Wij zijn heel blij met Meiden Magazine. Zodra deze op de mat valt, pakt onze dochter deze uit en gaat zitten lezen. Leuk voor meiden die wat groter worden. Het magazine sluit aan bij hun belevingswereld. Daarnaast was het welkoms pakket een klapper! Meiden Magazine is echt een aanrader!

Antwoord Meidenmagazine.nl

Fantastisch om te horen dat jouw dochter zo blij is met MEIDEN en het welkomstgeschenk! Wij wensen haar nog veel leesplezier! πŸ’›

Brieann

Onze dochter kijkt elke maand uit naar haar nieuwe Meidenmagazine! Ze telt de dagen af. Er staan ontzettend leuke dingen in. Mooie posters en altijd een leuk cadeautje! 🌸

Antwoord Meidenmagazine.nl

Wat fantastisch om te horen dat jouw dochter MEIDEN zo leuk vindt! Wij wensen haar nog veel plezier met MEIDEN!πŸ’›

Anke van den Heuvel

Leuke artikelen voor de meiden, ze kijken elke keer weer uit naar het nieuwe magazine. Ga zo door!

Antwoord Meidenmagazine.nl

Fantastisch om te horen dat jouw dochters MEIDEN zo leuk vinden! Wij wensen hen nog veel leesplezier! πŸ’›

Romaissa Dahri

SterSterSterSterLege ster

Leuk tijdschrift!

Fijn om te lezen! Bedankt! πŸ’›

R.grelling

Leuke magazine veel te doen spelletjes , knutselen. leuke informatie ook al ben ik zelf bijna 34 . vind zelf ook nog leuk om te lezen en even lekker terug te trekken in je eigen bubbeltje , met de heerlijke meiden magazine .

Antwoord Meidenmagazine.nl

Fijn om te horen dat je nog steeds zo blij bent met MEIDEN! Veel leesplezier! πŸ’›πŸ₯°

Vanessa kroos

Dit vinden me dochter en ik een leuk blad voor meiden die van echte meiden dingen houden. Je krijgt er altijd iets leuks bij voor de meiden. Echt een super blad, me dochter die neemt ze ook mee als we op vakantie gaan of gewoon in de auto als ze wilt lezen.

Antwoord Meidenmagazine.nl

Wat fantastisch om te horen dat jullie MEIDEN zo leuk vinden! Veel leesplezier! πŸ’›

Jennifer Endendijk

Mijn dochter kijkt elke keer weer uit naar het volgende blad en leest t met veel enthousiasme. Ook de leuke cadeautjes die er altijd bij zitten worden altijd goed ontvangen!

Antwoord Meidenmagazine.nl

Wat fantastisch om te horen dat jouw dochter MEIDEN zo leuk vindt! Wij wensen haar veel leesplezier! πŸ’›

Anneloes Groen-de Beer

leuk blad ! zeker voor meiden van de leeftijd zoals Fenna die 11 is!

Andrea

Zeer positief!

Wat een fantastische review! Bedankt! πŸ’›

Geantwoord op

Meidenmagazine.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Meidenmagazine.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 14 december 2022

Meidenmagazine.nl

MEIDEN magazine is het nummer 1 tijdschrift voor meisjes van 9 tot 14 jaar oud. Het staat boordevol met onderwerpen die tienermeiden interessant vinden: knutselen, bakken, mode, beauty, vriendinnen, liefde, beroemdheden en meer. Natuurlijk met veel mooie posters en bij Γ©lk nummer zit een gratis cadeautje.

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Company’s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

De Jongh

R.grelling

Vanessa kroos

Jennifer Endendijk

Anneloes Groen-de Beer

leuk blad ! zeker voor meiden van de leeftijd zoals Fenna die 11 is!

Andrea

Zeer positief!