Zoรซ

Mooi blad,met leuke onderwerpen en vaak ook grappig. Ik doe de quiz vaak met m'n moeder en vriendinnen

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen ๐Ÿ’–!

LH

Mooi blad, de inhoud sluit precies aan of wat meiden van deze leeftijd bezig houdt

Bedankt voor je review! ๐Ÿ’–

Chantal de Boer-Stok

Super leuk blad!

Y. ten Holte

Super leuk blad, mijn dochters van 11 en 16 lezen het graag, veel informatie ook voor ze.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Leuk dat ze het allebei lezen ๐Ÿ’–!

Rianne Reitsma

Netjes elke maand een magazine op de deurmat

Yay! ๐Ÿ’–

Faylinn Hendriks en Ellen Velthuizen

Heb net 1 magazine mogen ontvangen, maar tot nu toe erg leuk en gezellig om samen met mijn te dochter te lezen, kijken of puzzelen. We doen veel leuke nieuwe ideetjes op qua kledingstyle of make... Heb net 1 magazine mogen ontvangen, maar tot nu toe erg leuk en gezellig om samen met mijn te dochter te lezen, kijken of puzzelen. We doen veel leuke nieuwe ideetjes op qua kledingstyle of make up trends.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen dat jullie samen lezen ๐Ÿ’–!

Janneke

Michelle Snoek

Leuk

Roshan F

Heerlijk blad! Aanrader!

Ellis Verbruggen

Dochter is er super blij mee, kan niet wachten tot ie eindelijk weer op de mat ligt en verslind hem dan meerdere keren! Vervolgens gaan de posters eruit en worden aan de muur gehangen! Echt een top... Dochter is er super blij mee, kan niet wachten tot ie eindelijk weer op de mat ligt en verslind hem dan meerdere keren! Vervolgens gaan de posters eruit en worden aan de muur gehangen! Echt een top keuze voor jonge meiden!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jouw dochter veel leesplezier ๐Ÿ’–!