Paulien

Mijn dochter heeft een abonnement cadeau gekregen voor haar 11e verjaardag. Ze is er erg blij mee! Het sluit helemaal aan bij haar interesses. Ze heeft nu een jaar lang elke maand een cadeautje op... Mijn dochter heeft een abonnement cadeau gekregen voor haar 11e verjaardag. Ze is er erg blij mee! Het sluit helemaal aan bij haar interesses. Ze heeft nu een jaar lang elke maand een cadeautje op de mat.

Patricia Detz

Fantastisch mijn dochter is oprecht een grote fan van jullie. Ze vraag heel de dag is de meiden al binnen. Echt fantastisch

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen! Wij wensen haar veel leesplezier πŸ’–.

Rian Teunissen

Goed, alleen jammer dat er de laatste keer een kapotte strandbal bij zat....zat bij het opblaasgedeelte een gat op de naad...had hier iemand die heel verdrietig was.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Ach, jeetje! We sturen je direct een e-mail om dit op te lossen πŸ’–.

Nicole van ooik

Leuk elke maand een verassing wat er binnen komt! :)

πŸ’–

Liane Smit

Super tof! Mijn dochter zou het liefst elke dag wel het blad willen ontvangen. Ze is ook super gek op de verassingen die er steeds bij πŸͺ‘

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jouw dochter heel veel leesplezier! πŸ’–

Jenny van Blijswijk

Heel erg leuk! Wij hebben het abonnement pas net maar mijn dochter is er dolgelukkig mee.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen dat jouw dochter er blij mee is. We wensen haar ontzettend veel leesplezier πŸ’–.

Jaylee Reijnders

Super leuk

πŸ’–

Anna

Het enige nadeel is dat hij maar eens per maand komt.. er wordt trouw in de brievenbus gekeken tot hij weer komt.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Bedankt voor je review! Binnenkort ontvangen jullie ook het extra dikke MEIDEN Winterboek πŸ’–

Judit

Passende onderwerpen voor dochter van 12

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen πŸ’–

Lizzy verheij

Heel leuk meiden blad. Elke maand weer een moment om naar uit te kijken. Staan hele leuke te doe dingen in. Voor iedereen wel iets wat leuk is

Reactie Meidenmagazine.nl:

Bedankt voor je review πŸ’–