Onze oudste dochter spaarde elke maand om het meiden magazine te halen. Nu heeft ze een abbonement en ligt ze uren te lezen en te bladeren. Zeer geslaagd. .
Reactie Meidenmagazine.nl:
Leuk om te lezen! We wensen haar heel veel plezier met MEIDEN 💖
Noa van Dragt
Super leuk tijdschrift voor jonge meiden. Ze is heel blij als die weer op de deurmat ligt
We hebben al een korte tijd het abonnement, maar ik vind de tijdschrift heel leuk en een perfecte optie van onze kinderen tegen de gebruik van elektronische apparatuur (mobiel telefoon, Ipad,...We hebben al een korte tijd het abonnement, maar ik vind de tijdschrift heel leuk en een perfecte optie van onze kinderen tegen de gebruik van elektronische apparatuur (mobiel telefoon, Ipad, computers etc.) Top!
Lotte Opsteegh
Leuk magazine
Reactie Meidenmagazine.nl:
💖
Jytte Vree
Ik vind de MEIDEN super leuk. Jammer dat er niet elke week een MEIDEN uitkomt(het liefst elke dag😀). Ik vind de quizzen en Shaya's dagboek het leukst.
Liefs Jytte Vree
Linda
Heel leuk!
Milou Verburg
Ik ben Milou en ik ben 10 jaar oud. Mijn opa heeft mij jullie blad Meiden gegeven voor mijn verjaardag. Ik ben er zo blij mee. Elke maand ga ik bij de brievenbus kijken of het al bezorgd is. Ik hou...Ik ben Milou en ik ben 10 jaar oud. Mijn opa heeft mij jullie blad Meiden gegeven voor mijn verjaardag. Ik ben er zo blij mee. Elke maand ga ik bij de brievenbus kijken of het al bezorgd is. Ik hou van de posters, vaak hang ze op in mijn kamer. De raadsel vind ik ook leuk om op te lossen. De kleding vind ik cool. Ik geef jullie blad een tien! Lieve groet Milou