?

Top

Noa

Ik vind het super leuk omdat je kunt lezen en schrijven dat maakt het voor mij leuker lezen en er staan tips in super leuk!

Julia Marissen

Echt een super leukkk magazine, want je kan strips lezen. En je hebt ondertussen ook leuke winacties en kun je ook nog even shoppen.

๐Ÿ’–๐Ÿ’–

Mieke Heijboer

Dochter is superblij met dit blad. Ze leest er graag in en haalt er veel tips uit. Ook was ze heel erg blij met het welkomstpakket. Dus zeker een aanrader.

Anke Hooghiemstra

Heel leuk om te lezen. Volgens dochter van 10 jaar.

Sophie

Ik vind het goed abbonement, omdat alles goed wordt geleverd en er leuke winacties zijn.

Fijn om te lezen ๐Ÿ’–

Femke de Haan

Meiden is een super leuk maandblad en bij ieder magazine zit altijd ook een leuk cadeautje. Er staan ook super leuke knutsel tips in en beauty producten en tips om je ergens mee te helpen. Zelf vind... Meiden is een super leuk maandblad en bij ieder magazine zit altijd ook een leuk cadeautje. Er staan ook super leuke knutsel tips in en beauty producten en tips om je ergens mee te helpen. Zelf vind ik het het beste magazine voor meiden en het is ook nog super leuk

Wij wensen jou nog heel veel plezier met MEIDEN ๐Ÿ’–

Julie Hoedemakers

Een heel erg leuk tijdschrift met leuke diyโ€™s, posters, tips en nog veel meer.

Bedankt voor je review ๐Ÿ’–

Sanne Veldhuizen

Heel goed, m'n dochter is super tevreden. Heel informatief ook.

Bedankt voor je review! We wensen jouw dochter veel leesplezier ๐Ÿ’–

Kooijman

Heel goed! Elke keer weer een feetje als ie door de bus valt. Veel lees en doe plezier