Jaylinn Bruin

Leuk en vrolijk Meiden tijdschrift met elke keer een leuke verassing het welkomstcadeau was erg tof de doos zelf werd ik al vrolijk van en het was echt een verassing wat erin zou zitten.

Leuk om te horen dat jullie zo blij werden van het welkomstgeschenk ๐Ÿ’–

Lelie

Dochter: ik vind het een leuk blad, de strip moet blijven, er staan goede weetjes en tips en ik kan nooit wachten tot de volgende thuis bezorgd wordt.

Hihi, wat een leuke review van jouw dochter ๐Ÿ’–

Kim currinckx

Het is leerzaam en leuk tegelijk

Wat geweldig om te horen dat jullie MEIDEN leuk รฉn leerzaam vinden ๐Ÿ’–

Tess

Super leuk om te lezen en leuke kleinigheidjes erbij :-)

Bedankt voor je review ๐Ÿ’–

Heiden

Aanmelding verliep vreemd; wanneer komt nou het eerste magazine? Pas 2 mnd later.
Abonnement is leuk voor m'n 7 jarige dochter, goed voor die leeftijd en geen dingen waarvan je zoiets hebt dit mag ze nog niet lezen bijv. Al zijn de cadeautjes het leukste erbij. Helemaal doorlezen doet ze niet.

Anouk herder

Mijn dochter wordt er elke maand heel blij van

Dat vinden wij geweldig om te horen ๐Ÿ’–

Elena

Ik heb Meiden Magazine onlangs gelezen en ik moet zeggen dat ik behoorlijk onder de indruk ben. Voor mijn tienermeisje vind ik het moeilijk om tijdschriften te vinden die echt bij haar passen, maar... Ik heb Meiden Magazine onlangs gelezen en ik moet zeggen dat ik behoorlijk onder de indruk ben. Voor mijn tienermeisje vind ik het moeilijk om tijdschriften te vinden die echt bij haar passen, maar Meiden Magazine lijkt precies te weten wat ze leuk vind.

Een van de dingen die wij het leukst vinden aan dit tijdschrift is de mix van onderwerpen. Het heeft niet alleen artikelen over mode, beauty en lifestyle, maar ook interessante artikelen over maatschappelijke kwesties en persoonlijke verhalen van andere tienermeiden. De artikelen zijn informatief en relevant voor ons, en mijn dochter heeft al verschillende tips opgepikt die zij kan toepassen in haar dagelijks leven.

De stijl en vormgeving van het magazine zijn ook geweldig. Het ziet er fris en modern uit, en de foto's en illustraties zijn echt mooi. Ik vind het ook leuk dat het tijdschrift interactief is, met puzzels en DIY-projecten die mijn dochter kan proberen.

Een van mijn favoriete rubrieken in het tijdschrift is "Ask Meiden Magazine", waar lezers vragen kunnen stellen over alles wat hen bezighoudt en deskundigen antwoord geven. Ik vind het leuk om te zien dat Meiden Magazine zich inspant om hun lezers te helpen en te ondersteunen.

Er zijn echter ook een paar minpunten aan het tijdschrift. Zo staan er naar mijn mening soms te veel advertenties in het tijdschrift, en sommige artikelen lijken te veel gericht op het promoten van bepaalde producten. Maar over het algemeen wegen de positieve punten ruimschoots op tegen de negatieve punten.

Ik zou Meiden Magazine zeker aanbevelen aan andere tienermeiden. Het is een vermakelijk, informatief en inspirerend tijdschrift dat echt bij mijn tienermeisje past.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hartelijk bedankt voor deze uitgebreide review! Andere ouders zullen hier vast en zeker iets aan hebben ๐Ÿ’–.

Nina Wesseling

Meiden magazine is een heel leuk tijdschrift voor jonge meiden. Mijn dochter is elke maand heel blij als die in de bus valt, elke maand zit er een leuk cadeautje bij. Samen gaan we dan eerst de mode... Meiden magazine is een heel leuk tijdschrift voor jonge meiden. Mijn dochter is elke maand heel blij als die in de bus valt, elke maand zit er een leuk cadeautje bij. Samen gaan we dan eerst de mode bekijken en nieuwtjes over make upjes en natuurlijk doen we ook de quizjes die erin staan. Daarna gaat ze zelf lekker lezen in de meiden want er staan veel leuke onderwerpen in over filmsterren, fashion, strips, baksels en nog veel meer. En natuurlijk de posters niet te vergeten. Kortom een meisje wordt hier echt gelukkig van.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hartelijk bedankt voor jouw review! We hopen dat jouw dochter nog lang plezier heeft van MEIDEN ๐Ÿ’–.

Isabel

Ik vind dit magazine super leuk. Ik ben altijd heel blij als er weer een nieuwe binnenkomt. Er staan super veel leuke dingen in en er zitten altijd hele leuke posters bij, ook zijn de cadeautjes die... Ik vind dit magazine super leuk. Ik ben altijd heel blij als er weer een nieuwe binnenkomt. Er staan super veel leuke dingen in en er zitten altijd hele leuke posters bij, ook zijn de cadeautjes die er altijd bij zitten heel leuk.

Wij wensen jou heel veel plezier met MEIDEN ๐Ÿ’–

Mirjam Andreoli en Fenna Chakir

Heel leuk blad waar mijn dochter elke maand naar uitkijkt

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te horen! We wensen jouw dochter nog heel veel plezier van haar MEIDEN abonnement ๐Ÿ’–.