J.van Huisstede Barmentloo

GEWELDIG!!ZEER GOED!!!

de telefonisch benadering is geweldig, het begrip voor je klacht !Alles snel opgelost, De hoogste waardering!!!

GEEN

Koning

Positief. Snelle bezorging, goede retourservice. Kortom; prima!

nvt

nvt

j. van der Pot

snelle levering en terugbetaling

duidelijker aangeven of in mijn geval mephisto schoenen ook
echt mephisto schoenen zijn

G. Van Driel

Goede ervaring. Besteld en de volgende dag in huis. Top!

Niets

C. Falke

Ik ben erg tevreden over de service. Ik was ontevreden over de laarzen die ik opgestuurd kreeg, want er zat een kleurverschil tussen de linker en rechter schoen. Zonder problemen kon ik de laarzen... Ik ben erg tevreden over de service. Ik was ontevreden over de laarzen die ik opgestuurd kreeg, want er zat een kleurverschil tussen de linker en rechter schoen. Zonder problemen kon ik de laarzen omruilen en met gesloten beurs.

Goede service

Karin

Snel

Goed en snel geleverd

Het bestelde product viel in maat beetje kleiner uit, was fijn geweest als dat voor aankoop gemeld was.

Esther Voeten

Heel snel, reeds meerdere keren besteld en ook retour worden snel behandeld. Deze keer wel jammer dat er 2 foutjes in het leder van 1 laars zitten. Dit stond niet vermeld op de site. De schoenen... Heel snel, reeds meerdere keren besteld en ook retour worden snel behandeld. Deze keer wel jammer dat er 2 foutjes in het leder van 1 laars zitten. Dit stond niet vermeld op de site. De schoenen waren afgeprijsd maar de week voor ik ze bestelde was de prijs nog lager. Gezien de foutjes had ik ze beter een week eerder besteld. Ik ga ze niet retourneren omdat ze goed zitten en het een mooie laars is maar het is wel jammer.

Mooie collectie en snelle levering

Nakijken of er geen foutjes in het materiaal zitten en indien dit zo is, vermelden op de site.

L. J tax

Goede communicatie

Nathalie

Snel geleverd

Erg leuk dat er gratis extra veters bij zaten in een andere kleur

Marc

Snelle levering en een mooie site

Bestelgemak met een mooie gebruiksvriendelijke site

Nvt