Jolanda Bervoets

Het respectvol omgaan tijdens behandeling (op een luchtige manier) en met de persoonlijke situatie. Geeft vertrouwen.

In het verleden ben ik al meerdere keren geholpen door Pascal. Voor mij is hij een fijne, rustige en een hele kundige therapeut.

Christian van Nispen

behandelingen zijn altijd goed. ik heb er ook altijd maar een paar behandelingen nodig om weer van mijn klachten af te zijn.

Ze handelen rustig Vertellen wat ze doen Vragen hoe het met je gaat

vriendelijk, duidelijk en vooral zeer deskundig

Goede en juiste behandelingen. Was duidelijk in zijn uitleg

Rian Smeets

Een geweldig mens! Rustig, welbedacht! Kon goed samenwerken met haar! Gewoonweg in één woord ; super!

SterSterSterSterLege ster

Zeer bereidwillig en duidelijk in zijn uitleg

Ik ben beter gaan bewegen: lopen, trapklimmen, bergop lopen etc.

Kees Netten

Haar inleving , warmte , en de vraag stellingen,

Ik wordt fijn geholpen

klantvriendelijk

Jennifer Goedhoop

Fysiotherapeute luistert en heeft de juiste behandeling toegepast om zsm zonder pijn verder te kunnen

Anneke looman

Begripvol

Ik kon dezelfde dag nog terecht met nekklachten. Fysiotherapeut nam het serieus, was vriendelijk en legde alles duidelijk uit. Na het weekend had ik er zoals hij had voorspeld ook geen last meer van.

Melius Pijnzorg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Melius Pijnzorg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 10 november 2020

Melius Pijnzorg

Melius pijnzorg bied de strategie, doelen en behandelingen ter vermindering van acute – en chronische pijnklachten, optimalisatie van de kwaliteit van leven, evenals het dagelijks functioneren van de persoon met pijnklachten.

Nijverheidssingel 91

Goede en juiste behandelingen. Was duidelijk in zijn uitleg

Rian Smeets

SterSterSterSterLege ster

Zeer bereidwillig en duidelijk in zijn uitleg

Ik ben beter gaan bewegen: lopen, trapklimmen, bergop lopen etc.

Kees Netten

Haar inleving , warmte , en de vraag stellingen,