Eri Taxi
Geweldig
100% beveelt MEMO Auto- en Bandenservice aan!
100% beveelt MEMO Auto- en Bandenservice aan!
Mini onderhoud en bus huren tot nu toe altijd prettig en vertrouwd
4 nieuwe Michelin PS5 gekocht incl. montage en uitlijnen > in 1 woord .. Perfect: geen enkele trilling en kaarsrecht. Vakwerk!
Ik ben naar volle tevredenheid geholpen door een vriendelijke eigenaar die heel goed weet wat service is.
Heel prettig!
Vriendelijk, transparant, snel, ik ben tevreden!
Zeer professioneel. De flexibele en vakkundige houding van het personeel is van een hoogstaand niveau.
Uitstekend
Top snel uit de brand geholpen!
Goede service. Heel vriendelijk en professioneel. Echt een aanrader.
Super ervaring! Nadat ik gestrand was in Nijkerk met een lekke band, hebben ze me uit de brand geholpen.
Wat een topbedrijf! Weinig van dit soort autobedrijven gezien die klantvriendelijk en dienstverlenend zijn. Eerlijk verhaal altijd. Ondertussen gaat mijn hele familie naar deze garage. Blijf zo doorgaan!
Top, vriendelijk, goed geprijsd
Super vriendelijk personeel, denken altijd mee met de klant.
MEMO Auto- en Bandenservice verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MEMO Auto- en Bandenservice heeft de volgende resultaten bereikt:
Mini onderhoud en bus huren tot nu toe altijd prettig en vertrouwd
Heel prettig!
Vriendelijk, transparant, snel, ik ben tevreden!
Uitstekend
Top snel uit de brand geholpen!
Goede service. Heel vriendelijk en professioneel. Echt een aanrader.
Top, vriendelijk, goed geprijsd
Super vriendelijk personeel, denken altijd mee met de klant.
MEMO Auto- en Bandenservice heeft de volgende resultaten bereikt: