Johan Van Maaren
Door uitvaartverzorger Jeroen werd ons afscheid van onze 25 jarige zoon zo mooi begeleid. Niets meer dan lof! Persoonlijk, warm en betrokken
- Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?
- Niets
Respectvolle uitvaart
Uitstekend verzorgd door Simone Cohendelara
Hele nare ervaring. Meride voegde enkele geen waarde toe en toonde zich niet thuis na een klacht. De garantie stelt dus niets voor.
Een en al lof over Meride. Van A tot Z perfect geregeld. Tot het ophalen van mijn moeder en de afhandeling van de crematie met alles wat er mee te maken had, werd ik goed ondersteund door Meride. Top bedrijf…..
Zeer positief en heel goed verzorgt.
Geen goede ervaring
Tot in de puntjes verzorgd door ingrid, liefdevol en meedenkend, betrokken en een heel fijn contact. Ik zou haar direct in dienst nemen als ik een uitvaartbedrijf zou hebben
Wij willen jordy bedanken voor het liefdevol helpen en bijstaan van onze moeder en zus, jannie mudde. Jannie heeft met de goede begripvolle hulp van jordy zelf haar uitvaart grotendeels kunnen regelen. Je was zeer attent. Dank daarvoor. De familie
De uitvaart van onze pap werd door Joan gefaciliteerd. Wij, mijn broer en ik, hebben dit als zeer prettig ervaren. Wij kunnen Joan iedereen aanraden. Joan heeft humor is discreet, betrokken, assertief en inventief. Wij voelde ons ondersteund in deze lastige periode en kijken terug op een mooie dienst. Super bedankt!!
Fijn
Zeer teleurstellend afscheid met familieruzie tot gevolg
Waarschuwing: Onwaardige Afscheidsfaciliteiten bij Meride Tynaarlo** We kozen voor een pakket bij Meride in Tynaarlo, waarbij 10 mensen een half uur afscheid konden nemen van mijn moeder. Wat ons absoluut niet was verteld, is dat dit afscheid in een kille, onpersoonlijke bedrijfsloods zou plaatsvinden, met slechts een grijs gordijn als afscheiding. Dit is absoluut geen waardig afscheid! Vrienden en familie die afscheid kwamen nemen, torpederen de kinderen nu terecht met boze berichten, verontwaardigd over de afschuwelijke omstandigheden. Hoe durft Meride dit überhaupt aan te bieden? De pijn en het verdriet worden hierdoor alleen maar vergroot; dit kunnen we nooit meer herstellen. Bedankt, Meride, voor deze harteloze ervaring!
De uitvaart van mijn (stief) vader was geheel naar de wensen van mijn moeder en (stief) vader. Dat kwam mede door de professionele begeleiding van Sjoek. Vanaf het eerste contact tot en met het laatste contact hebben wij dat als zeer prettig ervaren. Sjoek was altijd bereikbaar om onze vragen te beantwoorden en dacht met ons mee waar waardevolle adviezen uit kwamen. Wij zijn heel erg tevreden!
Angelique Hesseling heeft ons super goed geholpen. Ze denkt mee, is altijd bereikbaar en ze pakt door. Ze heeft echt goed aan onze kindjes gedacht en was zo lief voor ze. Echt een heel fijne vrouw!
Meride verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meride heeft de volgende resultaten bereikt:
Respectvolle uitvaart
Uitstekend verzorgd door Simone Cohendelara
Zeer positief en heel goed verzorgt.
Geen goede ervaring
Fijn