Meride

Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?

Mara Vos

Angelique Hesseling heeft ons super goed geholpen. Ze denkt mee, is altijd bereikbaar en ze pakt door. Ze heeft echt goed aan onze kindjes gedacht en was zo lief voor ze. Echt een heel fijne vrouw!

S. Folkers

We zijn zeer tevreden.
Met respect en eerbied behandeld.
Diepe buiging en dank voor de dames die de laatste zorg hebben verleend aan mijn moeder.

Sylvia

(Bewerkt)

Mijn ervaring met meride was niet erg goed. O.a door onduidelijkheid op de site en een miscommunicatie tussen de opdrachtgever en meride is het helemaal fout gelopen.

Duidelijkheid!!

Marcel Vestraten

Mijn ervaring met Angelique Hesseling is meer dan uitstekend te benoemen. Boven mijn verwachtingen en die waren hoog. Ze heeft precies ingespeeld op de behoefte en ze is al haar afspraken nagekomen

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Niets, ze heeft in onze behoefte voorzien

Maaike

Omdat er een telefoonnummer uit de regio (0113) op de website stond dachten wij met een uitvaartondernemer te maken te hebben die in onze regio bekend was. Dit bleek echter niet het geval. Het... Omdat er een telefoonnummer uit de regio (0113) op de website stond dachten wij met een uitvaartondernemer te maken te hebben die in onze regio bekend was. Dit bleek echter niet het geval. Het gevolg was dat de uitvaartverzorger geen ervaring en ideeën had m.b.t. een mooie plaats voor het afscheid en de condoleance en een goede bloemist in de regio. We hebben daardoor veel zelf uit moeten zoeken en regelen. Dit was een vervelende ervaring.
Ook tijdens de dag zelf ging het een en ander mis: een rouwauto die al bij het rouwcentrum vertrekt zonder op de (2!) volgauto's te letten zodat er andere auto's tussen de 1e en 2e volgauto's rijden en een rouwauto die niet op de afgesproken plaats op de kist wacht na de dienst in de kerk.
Dit kwam amateuristisch over.
Er is naderhand met Meride tweemaal een telefonisch gesprek geweest waarin zij aangaven dat ze het heel vervelend vinden dat wij dit ervaren hebben en zij hebben hun excuses aangeboden en ook financieel enige compensatie gegeven. Deze gesprekken waren prettig en er werd geluisterd naar mijn uitleg.
Desalniettemin zal ik een eventuele volgende keer niet meer met deze organisatie in zee gaan.

kennis, ervaring en ondersteuning

Nobbe

Uitstekende ervaring met Angelique Hesseling gehad. Goede voorbereidingen en heldere communicatie. Bij vragen kon ik altijd bij haar terecht. We hebben een erg mooie dienst gehad en wil Angelique... Uitstekende ervaring met Angelique Hesseling gehad. Goede voorbereidingen en heldere communicatie. Bij vragen kon ik altijd bij haar terecht. We hebben een erg mooie dienst gehad en wil Angelique ook van harte aanbevelen.

Ineke Frederiks

Onze ervaring is met uitvaardverzorger Angelique Hesseling geweest. Wat een fijne vrouw en ook zo rustig. Alles werd goed uitgelegd, het maakt niet uit hoe vaak. Angelique denkt ook aan alles en... Onze ervaring is met uitvaardverzorger Angelique Hesseling geweest. Wat een fijne vrouw en ook zo rustig. Alles werd goed uitgelegd, het maakt niet uit hoe vaak. Angelique denkt ook aan alles en houdt goed vinger aan de pols. Wij geven haar een dikke 10, vakvrouw.

Helemaal niets

Peter Assenberg

Wij hebben een hele slechte ervaring met dela mijn moeder overlijdt onverwacht s'vonds om half 10 dus we moesten een begrafenis ondernemer bellen
Waaier kwam als eerste bij ons op
Wat...
Waaier kwam als eerste bij ons op
Wat blijkt nou dela keert maar een gedeelte van de uitvaart uit
Hadden we maar de kleine lettertjes moeten lezen
Of we daar tijd voor hadden
Nee ik raad iedereen dela af
Je moet wel optijd betalen
Maar als ze moeten uitkeren
Doen ze er alles aan om er onderuit te komen
Julie moeten de slogan veranderen in
Dela verzorgt niet en keert ook niet alles uit
Een ontevreden klant

De 5 sterren zijn voor waaier
Niet voor dela

Reactie Meride:

Geachte heer Assenberg, het spijt mij om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft ondervonden met een uitvaartondernemer na het overlijden van uw moeder. Uw review is echter niet voor ons bedoeld... Geachte heer Assenberg, het spijt mij om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft ondervonden met een uitvaartondernemer na het overlijden van uw moeder. Uw review is echter niet voor ons bedoeld maar voor Dela. U heeft de review bij een verkeerde uitvaartonderneming geplaatst. Ik wil u adviseren om contact op te nemen met de juiste ondernemer om uw teleurstelling bespreekbaar te maken. Met vriendelijke groet, directie Meride uitvaartverzorging.

Evelien Mulders - van Gasselt

We hebben op een onvergetelijke, bijzonder mooie manier afscheid kunnen nemen dankzij Freddy Onderstal

Nee, absoluut niet

Ria Hoedeman

Jeroen van Riet is een buitengewoon professionele uitvaartverzorger met ontzettend veel empathie.
Van begin tot eind zo fijn gelopen, hij vult aan waar nodig en liet ons ons eigen gang gaan met het afscheid.
Ook op de rouwkaart dacht hij nog aan een klein detail. ERG mooi!

Nee, totaal niet