9.2 /10

checkbox97% beveelt Merken Warenhuis BV aan!

B.Plat

Zeer positief.Wij hebben een broodrooster van het merk Smeg besteld.Bij aflevering was 1 pootje afgebroken. Na telefonisch overleg hebben wij de volgende dag een nieuw broodrooster ontvangen .Geweldig opgelost

Broodrooster

Antwoord Merken Warenhuis BV

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling. We hebben het natuurlijk graag gedaan, veel plezier toegewenst met je nieuwe broodrooster! Klantenservice Merken Warenhuis

Jos.

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Contact via WhatsApp was perfect en duidelijk. Chauffeur zeer vriendelijk en behulpzaam. Conclusie een dikke 10.

Inductie kookplaat

Antwoord Merken Warenhuis BV

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel kookplezier toegewenst met je nieuwe inductie kookplaat! Klantenservice Merken Warenhuis / Inductiekookplaatshop.nl

Margot Terloo

Een zeer snelle reactie op mijn bestelling. Contact met een heel vriendelijke dame, mijn combimagnetron word de volgende dag geleverd én mijn oude magnetron word mee terug genomen. Wat een service! 👌👌

Inbouw Combi magnetron

Antwoord Merken Warenhuis BV

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel plezier toegewenst met je nieuwe combi magnetron! Klantenservice Merken Warenhuis

Hulscher

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

"wij proberen de beste service te bieden" staat er op de website. Dus niet. Niet welwillend en niet bereid mee te denken in oplossingen . Retourneren is niet mogelijk. Pretenderen service te bieden, maar onder het mom van plaatsing van een review niet meer bereid mee te werken terwijl we enkel het de kookplaat willen ruilen voor een duurdere variant.

Kookplaat

Antwoord Merken Warenhuis BV

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling. Ik denk dat wij een prima service bieden en retourneren is geen enkel probleem, echter spreken we in dit geval over een bestelling die enkele weken buiten de retourtermijn viel. Het antwoord dat we hierop hebben gestuurd viel niet in de smaak waarna er direct een stortvloed negatieve reacties en reviews volgde. We hebben netjes bij je aangegeven dat er in overleg soms veel mogelijk is, maar dat je dit niet af kunt dwingen. We hebben je probleem inmiddels naar tevredenheid opgelost en hadden het leuk gevonden dat je dit had willen delen. We willen je veel kookplezier toewensen met je nieuwe inductie kookplaat. Klantenservice Merken Warenhuis / Inductiekookplaatshop.nl

Keuken drachten.nl

Goede service snelle levering vriendelijk personeel

Whirlpool combimagnetron

Bjorn Van Kasteren

Een zeer goed bedrijf

Combi magnetron

Antwoord Merken Warenhuis BV

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel kookplezier toegewenst met je nieuwe combi magnetron! Klantenservice Merken Warenhuis

Aw

Zeer klantvriendelijk, prima service, goede prijs/kwaliteitverhouding

Inductiekookplaat

Jan

Bestelde inductiekookplaat bleek niet te passen (eigen schuld), retour gezonden met bon door bedrijf aangeleverd. Binnen 2 dagen ook geld terug op de rekening. Nieuwe plaat besteld en snel geleverd. Alles keurig ingepakt en netjes. Zeer tevreden over dit bedrijf!

inductiekookplaat

Wilbert van Dijk

Alles super verlopen: goed advies en uitvoering van de bestelling

Siemens EX875LVC1E

Marianne

Ik ben zeer tevreden

Inbouw duo afvalemmer

Antwoord Merken Warenhuis BV

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel plezier toegewenst met je nieuwe afzuigkap! Klantenservice Merken Warenhuis / Afzuigkapstore.nl

bert balk

Bestelling ging Goed

Siemens Combi magnetron

Antwoord Merken Warenhuis BV

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel plezier toegewenst met je nieuwe inbouw koelkast! Klantenservice Merken Warenhuis / Inbouwkoelkastshop.nl

Ruud

Bestelling snel en zonder problemen verlopen

Vikicks VR180 plasmafilter

Privé

Vrijdag ging onze vaatwasser stuk, Gebeld met Merken Warenhuis en ze hadden een half geintergreerde vaatwasser op voorraad tegen een zeer nette prijs. Wegens privé omstandigheden gevraagd om zo snel mogelijk te leveren. En de volgende ochtend om 08.00 stond er een vrachtauto voor de deur met vaatwasser. Echt een geweldige service ondanks de drukke black friday dagen. Top service.

Vaatwasser

Antwoord Merken Warenhuis BV

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel plezier toegewenst met je nieuwe inbouw vaatwasser! Klantenservice Merken Warenhuis / Inbouwvaatwasserstore.nl

R. Bohle

Service en meedenken staat bij dit bedrijf op eerste plaats.

Inductiekookplaat met extra bijbehorend aansluitsnoer en een Plancha grillplaat

Martijn kouseband

Erg goed advies en snelle reactie, denken echt met jou mee voor een goed advies. Zeer tevreden.

Vaatwasser Bosch

Geantwoord op

Merken Warenhuis BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Merken Warenhuis BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 5 oktober 2022

Merken Warenhuis BV

Merken Warenhuis is specialist in inbouw apparatuur. Of je nu opzoek bent naar een inbouw vaatwasser of een inductiekookplaat, wij leveren direct uit eigen voorraad bij je thuis!

B.Plat

Vikicks VR180 plasmafilter

Privé

Vaatwasser

R. Bohle

Service en meedenken staat bij dit bedrijf op eerste plaats.

Inductiekookplaat met extra bijbehorend aansluitsnoer en een Plancha grillplaat

Martijn kouseband