Perfect
Reactie Merken Warenhuis BV:
Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel kookplezier toegewenst met je nieuwe inductie kookplaat! Klantenservice Merken Warenhuis / Inductiekookplaatshop.nl
Ik had een inductiekookplaat besteld en due werd vlot geleverd.Echter bij het openmaken van de verpakking bleek de glasplaat gebroken. Ik heb contact opgenomen en ik kreeg de toezegging dat , na de...
Reactie Merken Warenhuis BV:
Alles was erg duidelijk en de afhandeling was zeer snel
Goede service
Prima aankoop, goede communicatie
Reactie Merken Warenhuis BV:
Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel plezier toegewenst met je nieuwe inbouw vaatwasser! Klantenservice Merken Warenhuis / Inbouwvaatwasserstore.nl
Keukendrachten.nl
Reactie Merken Warenhuis BV:
Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel kookplezier toegewenst met je nieuwe combi-oven! Klantenservice Merken Warenhuis
Lange levertijd voor de Wasco kickboxer
Geen garantie voorwaarden gestuurd
Reactie Merken Warenhuis BV:
Beste Galjaard, wij hebben je zojuist een mailtje gestuurd omdat wij het product Wasco kickboxer niet kennen of verkopen. Zodoende is het ons niet geheel duidelijk tegen welk probleem je aanloopt of...
Goede ervaring. Afspraak nagekomen op tijd geleverd en vragen zeer snel beantwoord
Oke
Reactie Merken Warenhuis BV:
Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel plezier toegewenst met je nieuwe prullenbak! Klantenservice Merken Warenhuis