9.2 /10

checkbox100% beveelt Merken Warenhuis aan!

Jan

Bestelde inductiekookplaat bleek niet te passen (eigen schuld), retour gezonden met bon door bedrijf aangeleverd. Binnen 2 dagen ook geld terug op de rekening. Nieuwe plaat besteld en snel geleverd. Alles keurig ingepakt en netjes. Zeer tevreden over dit bedrijf!

inductiekookplaat

Wilbert van Dijk

Alles super verlopen: goed advies en uitvoering van de bestelling

Siemens EX875LVC1E

bert balk

Bestelling ging Goed

Siemens Combi magnetron

Privé

Vrijdag ging onze vaatwasser stuk, Gebeld met Merken Warenhuis en ze hadden een half geintergreerde vaatwasser op voorraad tegen een zeer nette prijs. Wegens privé omstandigheden gevraagd om zo snel mogelijk te leveren. En de volgende ochtend om 08.00 stond er een vrachtauto voor de deur met vaatwasser. Echt een geweldige service ondanks de drukke black friday dagen. Top service.

Vaatwasser

Antwoord Merken Warenhuis

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel plezier toegewenst met je nieuwe inbouw vaatwasser! Klantenservice Merken Warenhuis / Inbouwvaatwasserstore.nl

R. Bohle

Service en meedenken staat bij dit bedrijf op eerste plaats.

Inductiekookplaat met extra bijbehorend aansluitsnoer en een Plancha grillplaat

Antwoord Merken Warenhuis

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel kookplezier toegewenst met je nieuwe inductie kookplaat! Klantenservice Merken Warenhuis / Inductiekookplaatshop.nl

Martijn kouseband

Erg goed advies en snelle reactie, denken echt met jou mee voor een goed advies. Zeer tevreden.

Vaatwasser Bosch

PAM Hink

Inductie kookplaat is snel geleverd. Zojuist geinstalleert en hij doet het prima.

AEG inductie kookplaat IKB 64301 XB

HJ Voerman

SterSterLege sterLege sterLege ster

Altijd een goede ervaring gehad wat betreft aanschaf en aflevering. Bij laatste aankoop vaatwasser bleek deze na 2 maanden op kleine onderdelen defect. Geen service van de vaatwasserinbouwstore en een geautomatiseerde afwijzing van garantie van de fabrikant Wirlpool. Jammer dat er geen meedenken en service meer bestaat en daarom lage score

Wirlpool vaatwasser

Antwoord Merken Warenhuis

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling. Ik zie dat er in dit geval op verschillende plekken onderdelen zijn afgebroken. Zoals we van te voren hebben aangegeven is dit iets wat niet onder garantie valt, omdat dit door een externe oorzaak of de gebruiker ontstaat. Zoals besproken kan er altijd iets afbreken, maar dusdanig veel in een dusdanig korte tijd is niet gebruikelijk en heeft echt met het gebruik te maken door de gebruiker zelf. Zodoende dat we dit helaas niet kosteloos kunnen oplossen. Klantenservice Merken Warenhuis / Inbouwvaatwasserstore.nl

Johan van Moolenbroek

De bestelde kookplaat werd vlot geleverd; helaas was de rand van de glasplaat beschadigd. Na contact kreeg ik binnen een uur een retour ticket en enkele dagen later een nieuwe kookplaat. Super opgelost en vriendelijk behandeld. De niet gebruikte Perilex stekker kon ik gewoon terugsturen en het geld was 2 dagen later terug op mijn bankrekening. Zeer positieve ervaringen. Aanbevolen

AEG inductiekookplaat 6430

Munnik

Perfect

Inductie kookplaat aeg €549

Inductiekookplaatshop.nl

Ik had een inductiekookplaat besteld en due werd vlot geleverd.Echter bij het openmaken van de verpakking bleek de glasplaat gebroken. Ik heb contact opgenomen en ik kreeg de toezegging dat , na de ontvangst van de kapotte plaat, de zaak bekeken zou worden. Dat is gebeurd. Tot mijn grote tevredenheid heb ik een nieuw toestel ontvangen. Top geregeld!

Inductiekookplaat

Martijn van Eijk

Keukendrachten.nl

CombiOven

Antwoord Merken Warenhuis

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel kookplezier toegewenst met je nieuwe combi-oven! Klantenservice Merken Warenhuis

Geantwoord op

Merken Warenhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Merken Warenhuis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 5 oktober 2022

Merken Warenhuis

Merken Warenhuis is specialist in inbouw apparatuur. Of je nu opzoek bent naar een inbouw vaatwasser of een inductiekookplaat, wij leveren direct uit eigen voorraad bij je thuis!

Jan

Siemens Combi magnetron

Privé

Vaatwasser

R. Bohle

Service en meedenken staat bij dit bedrijf op eerste plaats.

Inductiekookplaat met extra bijbehorend aansluitsnoer en een Plancha grillplaat

Martijn kouseband