9.3 /10

checkbox99% beveelt Merkschoenen.com aan!

H. Korst

reageer pas wat later omdat de aflevering, buiten de schuld van Merkschoenen, véél later heeft plaatsgevonden: verzending 23 februari, aflevering door Post.nl: 6 maart.

heb halverwege die tijd contact gehad met het bedrijf, aangenaam te woord gestaan, afgesproken dat als het pakket geretourneerd zou worden ik ze even zou komen ophalen.
Wellicht een andere expediteur?

Antwoord Merkschoenen.com

Dag mijnheer Korst, dank voor uw hele mooie review! "Reageer pas wat later omdat de aflevering, buiten de schuld van Merkschoenen, véél later heeft plaatsgevonden: verzending 23 februari, aflevering door Post.nl: 6 maart. Heb halverwege die tijd contact gehad met het bedrijf, aangenaam te woord gestaan, afgesproken dat als het pakket geretourneerd zou worden ik ze even zou komen ophalen". Wellicht een andere expediteur? De levering hebben wij niet in de hand... Maar fijn dat wij zelf u goed hebben geholpen en te woord gestaan. En, u was welkom om ze op te halen bij ons. Over het algemeen zijn we (na diverse expediteurs getest te hebben) zeer tevreden over PostNl. Maar ook daar gaat weleens iets niet altijd goed. Maar goed, schoenen zijn terecht en u kuan weer fijn en lang lopen op de #Mephisto schoenen! Graag tot een volgende keer. Team merkschoenen.com

Lex Plantaz

heel positief

geen verbeterpunten
snelle levering en kwalitatief goede schoenen

Antwoord Merkschoenen.com

Dag mijnheer Plantaz, dank voor uw hele mooie review! "Heel positief, snelle levering en kwalitatief goede schoenen". Dat is nog eens een mooie review, daar worden wij natuurlijk hier erg blij van. Gewoon doen wat we beloven, snel leveren tegen de beste prijs. Graag tot een volgende keer maar weer! Team merkschoenen.com

Leo Posthumus

Prima krijg ook e-mail als er een aanbieding is

Goede kwaliteit, goede communicatie
Schoenen

Antwoord Merkschoenen.com

Mijnheer Postumus, beste Leo, dank voor de hele mooie review! "Prima krijg ook e-mail als er een aanbieding is. Goede kwaliteit, goede communicatie". Kijk, dat is heel mooi om te lezen natuurlijk, daar worden wij blij van. U weet dat omdat u al verschillende keren bij ons hebt gekocht. En ja, onze "vaste klanten" krijgen soms een mail met aanbiedingen. Ook omdat wij zelf dat erg waarderen. En ja, wij communiceren graag en de lijnen zijn kort. Doen wat we beloven! Fijn dat u tevreden bent en graag tot een volgende keer maar weer. Team merkschoenen.com

Hans

SterSterSterLege sterLege ster

Goede shop
Onderhoudsmiddelen ook tonen
Mephisto barracuda

Antwoord Merkschoenen.com

Beste Hans, dank voor de hele mooie review. "Bestelde barracuda's snel geleverd, voor de derde keer met tusenpozen van minstens 10 jaar. Hier wordt veel op gelopen! Onderhoudsmiddelen ook tonen". Snel leveren tegen de beste prijs, dat is ons motto. Om die reden hebben we vele trouwe kopers, worden wij blij van! Onderhoudsmiddelen... Wij verzenden alles gratis. Wanneer wij bijv. alleen veters zouden moeten leveren, is dit onmogelijk ivm de verzendkosten. Bovendien hebben we om die reden geen onderhoudsmiddelen in de verkoop. Veel plezier met de schoenen en graag tot een volgende keer. Team merkschoenen.com

Frank Weusten

SterSterSterHalve sterLege ster

Ruimer aanbod waarbij niet alles op voorraad hoeft te zijn.
Goede merken
Mephist Cruiser

Antwoord Merkschoenen.com

Dag mijnheer Weusten, beste Frank. Dank voor uw hele mooie review. "Goede merken, ruimer aanbod waarbij niet alles op voorraad hoeft te zijn". Klopt, mensen kunnen bij ons informeren naar elk type van de merken die wij verkopen. Wij informeren dan of die te leveren zijn. Vaak hebben wij te maken met levertijden, en extra vracht- en afhandelingskosten met bestellen van slechts 1 paar, dus dat is lastig. Maar we proberen dat zeer zeker. Fijn dat u (weer) tevreden bent en graag tot een volgende keer maar weer. Team merkschoenen.com

Brian de Reus

Jaren geleden al eerder gekocht. Uitstekend!

Ecco Track 25

Antwoord Merkschoenen.com

Dag mijnheer de Reus, beste Brian. Dank voor de hele mooie review! "Jaren geleden al eerder gekocht. Uitstekend!". Hoppaaaa, daar worden wij natuurlijk heel blijven. Blijkt ook dat wij al jaren doen wat we beloven, merkschoenen snel leveren tegen de beste prijs. Daarom hebben wij heel veel blije/tevreden kopers. Weer veel plezier met de #ECCO schoenen en graag tot een volgende keer maar weer. Team merkschoenen.com

jos van den Oever

Heel goede ervaring. Gedegen advies.

Gedegen, eerlijk advies
Mephisto rainbow

Antwoord Merkschoenen.com

Beste Jos, dank voor uw hele mooie review. "Heel goede ervaring, gedegen advies". Heel mooi om te lezen. Klantcontact vinden wij heel belangrijk. Doen wat we beloven en heel leuk om persoonlijk advies te kunnen geven, kan dus ook bij online aankopen. Denken in oplossingen en (trouwe) klanten behandelen zoals je zelf dat ook zou willen. Veel plezier met de aankoop en veel plezier met de #Mephisto schoenen. Tot over paar jaar maar weer. Team merkschoenen.com

jeanette van rees

top zaak

meer merken wijdte H
menselijk contact en advies
wolky slide roll on

Antwoord Merkschoenen.com

Beste Jeanette, dank voor de hele mooie review! "Top zaak, menselijk contact en advies". Dat vinden wij natuurlijk heel fijn om te lezen! We helpen graag met persoonlijk advies voor de beste oplossing. Ja, en snel direct contact met de klant om te helpen. Voor ons ook fijn om met onze jarenlange vakkennis van schoenen de klant zo goed mogelijk te helpen. Veel plezier met de schoenen en graag tot een volgende keer maar weer. Team merkschoenen.com

Ruud Peters

Heel erg blij met mijn nieuwe Lowa wandelschoenen.🥾 Vriendelijk geholpen bij het maken van een keuze voor nieuwe schoenen. Ik ben klaar voor mijn (wandel)vakantie in Schotland. Dank voor alle service.

* Veel kennis van zaken * klantvriendelijk * meedenkend
Lowa schoenen

Antwoord Merkschoenen.com

Dag mijnheer Peters, beste Ruud. Dank voor de hele mooie review. "Heel erg blij met mijn nieuwe Lowa wandelschoenen.🥾 Vriendelijk geholpen bij het maken van een keuze voor nieuwe schoenen. Ik ben klaar voor mijn (wandel)vakantie in Schotland. Dank voor alle service". Hoppaaaa, daar worden wij natuurlijk heel erg blij van! Veel plezier mer de #Lowa (wandel)vakantie in Schotland. Beetje jaloers mag ik wel zijn ;-) Team merkschoenen.com

Jeu Vallen

In een woord samengevat, uitstekend!

NVT
Grote overzichtelijk collectie met sterke prijzen.
Mefisto heren schoene

Antwoord Merkschoenen.com

Mijnheer Vallen. Dank voor uw hele mooie review. "In een woord samengevat, uitstekend! Grote overzichtelijk collectie met sterke prijzen". Dat is natuurlijk heel mooi om te lezen. Gewoon doen wat we beloven. Snel leveren tegen de beste prijs. Fijn dat u tevreden bent en graag tot een volgende keer. Veel plezier met de schoenen. Team merkschoenen.com

Willem Witteveen

Goed en snelle bezorging van de schoenen. Voldeden geheel aan mijn verwachtingen. Ga van, als ik weer een paar schoenen nodig heb, naar Merkschoenen.com

Leveren een goede kwaliteit. Het is moeilijk om mijn maat in schoenen te vinden. Meestal gaat het t/m maat 46. En ik heb 47,5 of groter. Ik kreeg zelfs nog een paar ekstra merk veters van Mephisto.
Mephisto Cruiser schoenen

Antwoord Merkschoenen.com

Dag mijnheer Witteveen, beste Willem. Dank voor de hele mooie review. "Goed en snelle bezorging van de schoenen. Voldeden geheel aan mijn verwachtingen. Ga, als ik weer een paar schoenen nodig heb, naar Merkschoenen.com Leveren een goede kwaliteit. Het is moeilijk om mijn maat in schoenen te vinden. Meestal gaat het t/m maat 46. En ik heb 47,5 of groter. Ik kreeg zelfs nog een paar extra merk veters van Mephisto". Kijk dat is heel mooi om te lezen, daar worden we blij van. Ja, wij kopen ook altijd "grote maten" in, deze verkopen wij (ondanks duurdere inkoopprijs) zonder toeslag grote maten. Klopt, en een paar extra veters toevallig. Helaas voor ons zijn de veters eerder versleten als de schoenen... ;-) Fijn dat u zo tevreden bent en graag tot een volgende keer keer. Team merkschoenen.com

Marijke Sterk

Duidelijk en vlot

Ga zo door
Overzichtelijk
Werkklompen

Antwoord Merkschoenen.com

Dag mevrouw Sterk, beste Marijke. Dank voor uw review. "Overzichtelijk, ga zo door". Kort maar krachtig. Ja, overzichtelijke site is een bewuste keuze van ons. Dank voor uw vertrouwen. Veel plezier met de leuke Sanita klompjes! Team merkschoenen.com

Paul Jansen

Ben netjes geholpen

Zakelijke factuur
Directe communicatie
Mephisto

Antwoord Merkschoenen.com

Mijnheer Jansen, beste Paul. Dank voor de hele mooie review. "Ben netjes geholpen, directe communicatie. Zakelijke factuur". We hadden even telefonisch contact. Ja "de lijnen" zijn vaak kort/direct. Zakelijke factuur kunt u altijd bij opmerkingen plaatsen. Veel plezier met de schoenen en graag tot een volgende keer maar weer. Team merkschoenen.com

N Mulder

Tip blijf zo doorgaan
Heelveel kennis van zaken.
Sandalen

Antwoord Merkschoenen.com

Dag mijnheer/mevrouw Mulder, dank voor deze hele mooie review! "Heel veel kennis van zaken, blijf zo doorgaan". U nam contact op met ons over advies Mephisto schoenen. Ja, 35 jaar ervaring en tussen "de schoenendozen" geboren zijn helpt dan wel voor het geven van advies. Fijn dat u zo tevreden bent natuurlijk en graag tot een volgende keer. Team merkschoenen.com

Petrie Van de Sande

Wolky klompen besteld via de site . Goed en heel snel verzorgd helaas maatje te klein.Telefonische contact opgenomen en een afspraak gemaakt om zelfs de schoenen gaan ruilen bij de vriendelijke eigenaar Cor. We werden vriendelijk ontvangen en kregen koffie we hebben een gezellige ochtend gehad en ik had de goede maat wolky.Mijn man had ook nog wandelschoenen gekocht die heel fijn lopen.

Snelle goede service die ook met je mee denkt als de maat niet goed is .
Wolky klomp

Antwoord Merkschoenen.com

Dag Petrie, dank voor de hele mooie review. "Snelle goede service die ook met je mee denkt als de maat niet goed is". Heel normaal voor ons en inderdaad een gezellig gesprek tijdens de koffie. Persoonlijk klantcontact, ook voor ons leuk. Veel plezier met de schoenen en graag weer tot een volgende keer! Team merkschoenen.com

Geantwoord op

Merkschoenen.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Merkschoenen.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 21 april 2015

Merkschoenen.com

Eenvoudig en voordelig schoenen kopen van o.a. Mephisto - Wolky - Ecco - Lowa - Sanita * Gratis en snelle verzending. (NL) * Geen toeslag grote maten.

Contre Escarpe 1A

5371 CK Ravenstein

H. Korst

Wellicht een andere expediteur?

Lex Plantaz

Onderhoudsmiddelen ook tonen
Mephisto barracuda

Frank Weusten

SterSterSterHalve sterLege ster

Ruimer aanbod waarbij niet alles op voorraad hoeft te zijn.
Goede merken
Mephist Cruiser

Brian de Reus

Jaren geleden al eerder gekocht. Uitstekend!

Ecco Track 25

jos van den Oever

Heel goede ervaring. Gedegen advies.

Gedegen, eerlijk advies

Ruud Peters

* Veel kennis van zaken * klantvriendelijk * meedenkend
Lowa schoenen

Jeu Vallen

In een woord samengevat, uitstekend!

NVT
Grote overzichtelijk collectie met sterke prijzen.
Mefisto heren schoene

Directe communicatie
Mephisto

N Mulder

Tip blijf zo doorgaan
Heelveel kennis van zaken.
Sandalen

Petrie Van de Sande

Snelle goede service die ook met je mee denkt als de maat niet goed is .
Wolky klomp

Merkschoenen.com heeft de volgende resultaten bereikt: