Peet Sebregts
- Eindoordeel
- 5
- Bestelgemak
- 5
- Welke informatie heeft u NIET gevonden op deze website?
- alles gevonden
Zeer duidelijke communicatie
Uistekend
Een goede afhandeling van het product
10 punten, top service!
Materialen waren op tijd geleverd. Werd gebeld voordat ze kwamen bezorgen. Heel Netjes dit.
Snel geleverd en veel goedkoper dan mijn huidige leverancier
Goede service, reageren meteen op chat en telefoontje, kunne vragen duidelijk beantwoorden. Super handige filmpjes.
Metalstudwand.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Metalstudwand.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Metalstudwand.com