Aj van middelkoop
- Sterke punten
- Komt na wat afgesproken is
Prima oplossing geboden voor een al bestaande veranda
heel prettig
Alle afspraken nagekomen. Voor de bruiloft was alles af.
goede voorlichting. mooie showroom,
Ze hebben bij ons een tuinkamer geplaatst, maar na de plaatsing is er nul contact meer mogelijk. De tuinkamer barst werkelijk waar van de condens. Niet zomaar een beetje, maar echt hele grote druppels. Elke week sta ik op een ladder om de boel weer een beetje droog te krijgen. Echt hopeloos!!
Goede ervaring
Uitstekend
Is goed niks mis mee of wat van te zeggen
Alles is voorspoedig en correct verlopen. Hebben dit al eerder via een zelfde verzoek aan u doorgegeven.
Zeer professionele dienstverlening
goede verkoop onderhandelingen met duidelijke voorwaarden
Alle lof voor het bedrijf. Alles was prima geregeld.
Vanaf 1e gesprek tot plaatsing glaswand goede communicatie
Perfect
Metalura verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Metalura heeft de volgende resultaten bereikt:
Metalura
Van Hennaertweg 2
2952 CA Alblasserdam
Prima oplossing geboden voor een al bestaande veranda
heel prettig
Alle afspraken nagekomen. Voor de bruiloft was alles af.
goede voorlichting. mooie showroom,
Goede ervaring
Uitstekend
Is goed niks mis mee of wat van te zeggen
Zeer professionele dienstverlening
goede verkoop onderhandelingen met duidelijke voorwaarden
Alle lof voor het bedrijf. Alles was prima geregeld.
Vanaf 1e gesprek tot plaatsing glaswand goede communicatie
Perfect