Metalura

L Beijer

We zijn erg prettig geholpen, zowel in de showroom als bij een bezoek thuis. De mensen die alles hebben geplaatst zijn zeer zorgvuldig tewerk gegaan. We bevelen dit bedrijf dan ook bij iedereen... We zijn erg prettig geholpen, zowel in de showroom als bij een bezoek thuis. De mensen die alles hebben geplaatst zijn zeer zorgvuldig tewerk gegaan. We bevelen dit bedrijf dan ook bij iedereen aan.

Harry Stevens

Uitstekende ervaring met Metalura. Prettig gesprek met verkoop. Deskundig inmeten en werk uitvoeren. Er wordt de tijd genomen om kwaliteit te leveren

Rust en deskundigheid

J. Siemerink

Prima; leuke ontvangst in de tuinkamer. Onder het genot van de aangeboden lunch hebben wij de diverse zaken besproken. Aansluitend nog een kleine rondleiding door het bedrijf. Dit alles gaf een... Prima; leuke ontvangst in de tuinkamer. Onder het genot van de aangeboden lunch hebben wij de diverse zaken besproken. Aansluitend nog een kleine rondleiding door het bedrijf. Dit alles gaf een goed gevoel.

Duidelijkheid. Besproken punten werden snel in de mail bevestigd, incl bijbehorende documentatie.

Goede afspraken over het tijdstip. Correcte en duidelijke informatie. Een hele nette plaatsing van de Metalura wand. Professioneel vakmanschap geleverd. Goede uitleg over het gebruik.

Vakmanschap.

Ingrid Everaerts

Sterke service, vriendelijk en afspraak is afspraak.

M.potman

Prima ervaring, snel en vakkundig met prachtige oplossing voor een winderig terras

Duidelijkheid en snelheid

Theo en Vera

Onze ervaring: was zeer goed, alles volgens afspraak geregeld, zelf ons terras aangepast, dat is inmiddels klaar, dus we genieten er al heerlijk van!

Zeer goed product, alles volgens afspraak, gezellige mensen

familie van Engelen

Na een paar bedrijven gezien te hebben, brachten wij een bezoek aan de showroom van Metalura. We werden daar op prettige wijze ontvangen en door een verkoper op een vakkundige manier wegwijs... Na een paar bedrijven gezien te hebben, brachten wij een bezoek aan de showroom van Metalura. We werden daar op prettige wijze ontvangen en door een verkoper op een vakkundige manier wegwijs gemaakt in alle mogelijkheden voor een balkonbeglazing. Al snel beslisten we dat we met Metalura in zee wilden gaan. Daar hebben we geen spijt van want inmiddels is de beglazing tot onze volle tevredenheid geplaatst.

goede informatie en er is prima werk geleverd.

(Bewerkt)

+100%.

Iedereen,zowel de voorlichter,de "inmeter" en de uitvoerders,werkte met 100% inzet!
Alleen maar lof voor het personeel.

R.Prinsen

Zeer professioneel. Alle afspraken zijn prima nagekomen en het belangrijkste: het resultaat is boven verwachting.

Op alle punten een zeer positieve ervaring.