Metalura

M.O Özkul

Goed service en vriendelijke monteurs

Leendert Groeneweg

Geen gezeur, recht toe recht aan, goede mentaliteit, ervaren installateurs.

Na installatie, door een uitstekend werkend installatie team, heb je er een tweede woonkamer bij. Ook aan de zeezijde blijft het uitzicht onveranderd en is het nu mogelijk bijna het gehele jaar door... Na installatie, door een uitstekend werkend installatie team, heb je er een tweede woonkamer bij. Ook aan de zeezijde blijft het uitzicht onveranderd en is het nu mogelijk bijna het gehele jaar door "buiten" te zitten en te eten en de ondergaande zon of storm luchten en zee te zien. Voor installatie "buiten" zitten zeer beperkt nu bijna onbeperkt.

Cuperus

Goed, men heeft zich exact gehouden aan de planning en de monteurs (plezierige lui) hebben goed werk afgeleverd.

Nauwkeurig en netjes

F.E. Somers

Ik ben zeer te vrede over het contact en de werkzaam heden die bij mijn gedaan zijn door de medewerkers van de firma Metalura.

Zeer bekwamen medewerkers.

I. J. Groote de Jong

Mooi produkt, kundige en vlotte installatie.
Mooi produkt, kundige en vlotte installatie.
Administratie zou beter op de hoogte moeten zijn van met verkoper gemaakte afspraken en niet direct met een aanmaning moeten komen zodra de termijn voor een extra leverinkje is verlopen.

De technische aspecten zijn prima te noemen. Vrij uniek produkt en snelle assemblage. Goed overleg met klant tijdens installatiefase door sympatieke mensen op de werkvloer

Goede ervaring, ook met de communicatie met het personeel. De mogelijkheid gebruik te maken van een lunch is ons bijzonder goed bevallen.

Wij verwijzen naar bovenstaand.

N. van der Pas

We hebben over het bedrijf Metalura gemengde gevoelens.
We hebben over het bedrijf Metalura gemengde gevoelens.
Wij waren erg ontevreden over de communicatie vanuit het bedrijf met betrekking tot de offerte, de levertijd en de datum dat de werkzaamheden zouden worden uitgevoerd. Echter, de kwaliteit van het geleverde product en de deskundigheid van de uitvoerders van het werk zijn beide uitstekend.

De kwaliteit van het geleverde product en deskundigheid van de uitvoerders van het werk zijn beide uitstekend.

Reactie Metalura:

Vervelend om te horen dat de communicatie niet naar tevredenheid is verlopen! We hopen dat u ondanks de moeizame start, toch optimaal kunt genieten van uw beglazing! Fijn dat u tevreden bent met het... Vervelend om te horen dat de communicatie niet naar tevredenheid is verlopen! We hopen dat u ondanks de moeizame start, toch optimaal kunt genieten van uw beglazing! Fijn dat u tevreden bent met het resultaat en de deskundigheid van onze monteurs!

Henny de Ruiter

Het plaatsen van de balkonbeglazing is door twee medewerkers van uw bedrijf prima gedaan

Het plaatsen door twee bekwame mensen

Teus Vermeij

Na de offerte fase en de prijs afspraak is het geheel mis gegaan. Vooral op het gebied van communicatie.
Wat betreft de werk ploeg niets dan goeds.

Reactie Metalura:

Jammer dat het voortraject zo is verlopen! Fijn dat het u het werk van onze monteurs als prettig heeft ervaren! We hopen dat u nog lang kunt genieten van uw beglazing!

C.v.d.Engel

Prettig bedrijf, sterk punt is dat ze de montagehal achter de showroom hebben.