Metalura

service

J.Kamer prive geen bedrijfs naam rustend

Goed bedrijf prima werk met vakbekwame mensen

rustige mensen zonder overmatig gebel en geen radio en geschetter op balkon mensen die goed zijn
om het werk op een gepaste maniet te kunnen doen . Ook de inmeter prima alles klopte.

w.vriesema

Klantvriendelijk,transparant en plezierig in het voortraject en tijdens de realisatie

Bereikbaarheid , openheid , klantvriendelijk.

Erwin Lindberg

Ik heb een goede ervaring met jullie en ga jullie ook promoten bij vrienden en kennissen.
Bij de oplevering van jullie werkzaamheden was het bewolkt en kon ik niet zien wat ik nu wel zie nu de zon schijnt.
Het profiel en lakwerk van de bovenprofiel zit vol deuken en is de coating slecht aangebracht.
Dit is mij niet opgevallen tijdens de oplevering aangezien toen alles nog vuil en vies was.
Ik denk dat jullie dit zelf ook niet goed vinden maar kan begrijpen dat de monteurs het toen ook niet opgevallen is.
Toch zou ik willen vragen als jullie in de buurt komen om eens te kijken aangezien ik denk dat jullie dit zelf zo ook niet willen afleveren. Ik vraag niet om alles te veranderen of aan te passen maar heb het gevoel bij jullie als bedrijf dat jullie dit zo niet willen afleveren.

Zeer nette en vakbekwame monteur die net werk hebben afgeleverd.
Keurig conform afspraak

Reactie Metalura:

Fijn dat u goede ervaring met ons heeft! Leuk om te horen dat u ons gaat promoten bij vrienden en kennissen! Uiteraard vinden wij het jammer dat de aflevering en de communicatie niet naar wens zijn... Fijn dat u goede ervaring met ons heeft! Leuk om te horen dat u ons gaat promoten bij vrienden en kennissen! Uiteraard vinden wij het jammer dat de aflevering en de communicatie niet naar wens zijn verlopen. Dit is zeker niet de manier waarop wij ons product willen afleveren.
Ik heb uw feedback naar mijn collega´s van de afdeling Service doorgestuurd, zij zullen hier uiteraard mee aan de slag gaan en hier bij u op terugkomen.
Wij hopen dat u kunt genieten van uw beglazing!

Goede ervaring van begin tot het eind

Rene van Houten

Snelle offerte en prima afhandeling

Paul den Houdijker

Communicatie is helder en duidelijk met vaste contact personen. Het eindproduct voldoet 100% aan de verwachtingen hetgeen niet vaak voorkomt.

Jazeker. De communicatie is een heel sterk punt.

Karin Ellen Klunder

Bij 3 bedrijven offertes laten maken voor beglazing balkon. Metalura sprong eruit: moest even slikken van de prijs maar nu de beglazing is gerealiseerd vind ik dat de prijs past bij het product.... Bij 3 bedrijven offertes laten maken voor beglazing balkon. Metalura sprong eruit: moest even slikken van de prijs maar nu de beglazing is gerealiseerd vind ik dat de prijs past bij het product. Levertermijn viel me ontzettend mee. Er kon goed overlegd worden over een datum (i.v.m. mijn werkrooster kan dit moeilijk zijn is mijn ervaring). Vakkundige monteurs die netjes werken. Medewerkers als erg vriendelijk en bereidwillig (om mee te denken) ervaren.

Korte communicatielijnen.
Vriendelijkheid.
Snelheid van antwoorden mail / telefoon.

Goede ervaring accuraat,beleefd en vriendelijk

Offerte is offerte. Er valt niet te onderhandelen.
Het aanbod "wanneer u een nieuwe klant heeft aangebracht " is een lachertje daar eenieder
die langs komt staat te juichen zo mooi is...
Offerte is offerte. Er valt niet te onderhandelen.
die langs komt staat te juichen zo mooi is het, doch kiezen om prijstechnische redenen toch een ander merk. Jammer!

L.A.Oskam-Firing

(Bewerkt)