Verresen Michel

Professionele aanpak, stipte levering en mooie afwerking

stipheid, mooie afwerking, solide materiaal, goede communicatie

Beste heer Verresen,
Beste heer Verresen,
Bedankt voor uw positieve feedback. Wat betreft uw verbeterpunten/tips: ik heb het nagevraagd bij onze serviceafdeling en zij nemen vandaag (12-5) contact met u op om e.e.a. af te stemmen.
Metalura

Advies en offerte werd door de vertegenwoordiger van Metalura in sneltreinvaart afgewikkeld waardoor er weinig ruimte gelaten werd door meer informatie. We hebben dan ook een nieuwe afspraak... Advies en offerte werd door de vertegenwoordiger van Metalura in sneltreinvaart afgewikkeld waardoor er weinig ruimte gelaten werd door meer informatie. We hebben dan ook een nieuwe afspraak ingepland om meer terdege vragen te kunnen stellen.
Na opdracht van de balkonbeglazing kunnen wij alleen maar erg positief zijn naar uw bedrijf, vooral de werkwijze en toegankelijkheid van de monteurs.

De tijd tussen opdracht en uitvoering is sterk korter geweest dan de afspraak, ± 3 weken eerder dan afspraak.
Vooral de monteurs verdienen een pluim voor hun werk en de manier van werken. Er wordt tot op het kleinste detail gelet, denk bijv. aan schoonhouden van de werkruimte tijdens de werkzaamheden.

Beste heer/mevrouw,
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend om te horen dat u het adviestraject niet als prettig heeft ervaren. We zullen dit intern verder bespreken. Gelukkig bent u over het proces en de montage tevreden en beoordeelt u het resultaat zelfs als uitstekend. We hopen dan ook, dat u ondanks de mindere start, vele plezierige uren op uw balkon zult doorbrengen.

Arnold Moerman

Ik vond het krijgen van een offerte vervelend. Het zou zo moeten zijn dat voor de kleine balkons en de grote balkons vaste prijzen gelden. Nu betaalt de één veel meer dan de ander. Bescheiden mensen... Ik vond het krijgen van een offerte vervelend. Het zou zo moeten zijn dat voor de kleine balkons en de grote balkons vaste prijzen gelden. Nu betaalt de één veel meer dan de ander. Bescheiden mensen of mensen die wat zwakker in de samenleving staan, zijn dan het haasje. De mannen die bij mij het balkon hebben beglaasd, waren super. Keurige harde werkers die met zorg hun taak uitvoerden

De mannen die bij mij het glas aanbrachten, waren echte vaklui en zeer voorkomend. Fantastisch!

Beste heer Moerman,
Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend om te horen dat u het offertetraject als onprettig heeft ervaren. We zullen uw feedback dan ook intern bespreken....
Beste heer Moerman,
Gelukkig geeft u aan wel tevreden te zijn over de montage en het eindresultaat. We hopen dan ook dat u vele plezierige beschutte uren op uw balkon zult doorbrengen.

van Niejenhuis

Alles prima verlopen ,geen klagen

vriendelijk en goed werk afgeleverd ,antwoord op vragen .

Zie hieronder!

deskundig , snel en precies

Prima service

Goede kwaliteit

André Buitenhuis

Snelle actie, mooi resultaat

H Bruinsma

Prima service, komt afspraken na. Deskundig personeel, werkt erg netjes en het eindresultaat ziet er goed uit.

Goede service en betrouwbaar

Het product is prima, verkoop zit wat druk achter om te kopen!

Kwaliteit van het product.