Metalura

Binnen een snelle periode en op een bijzonder klantvriendelijke wijze, is dor Metalura een balkonbeglazing geplaatst.

Bijzonder tevreden over de gang van zaken van offerte tot eindresultaat. Snel, goed en doeltreffend. Prima begeleiding tijdens het traject. Wij genieten volop van onze balkon. En zullen Metalura... Bijzonder tevreden over de gang van zaken van offerte tot eindresultaat. Snel, goed en doeltreffend. Prima begeleiding tijdens het traject. Wij genieten volop van onze balkon. En zullen Metalura warm aanbevelen....

Contacten liepen goed en vlot, personeel en deskundig en geroutineerd. Afmaken ging ook vlot.

Het ging allemaal heel vlot. Misschien ook omdat ik de 3e was in dit gebouw.

Goede communicatie en vakbekwame monteurs

prima service

Moeilijk te omschrijven, ervaren en deskundig en soms haperend in communicatie.

vakmanschap en netheid van uitvoeren werkzaamheden

E. Nieuwenhuis

Geen enkel probleem. Was alleen niet erg gelukkig met de kostprijs. Enkele jaren geleden 2011 (offerte 2011616) voor dhr. C.A. Moolenaar een bedrag van € 4595, mijn offerte voor exact dezelfde... Geen enkel probleem. Was alleen niet erg gelukkig met de kostprijs. Enkele jaren geleden 2011 (offerte 2011616) voor dhr. C.A. Moolenaar een bedrag van € 4595, mijn offerte voor exact dezelfde constructie € 6000. Dat is 30% hoger. Dat verschil vond ik erg groot!

Alles is correct volgens afspraak gelopen

J.L.D Charlier

Bij het eerste verzoek om contact werd er snel gereageerd door een telefonisch gesprek. De gehele procedure is zeer goed verlopen.

Goede correspondentie met de klant.
Veel kennis ove het product.
Vriendelijk gericht naar de klant.

RP van Asperen

Goed advies, goede afwerking. Ook vergunningsaanvraag tot in de puntjes geregeld.

Prima advies. Keurige afwerking.

Mooi product, fijn personeel.

Goede communicatie m.b,t montage/goed advies.

Henk Driessen

Zeer tevreden over de totale levering,afspraken voor 100% nagekomen. bedankt