8.9 /10

checkbox94% beveelt Meubel-plein.nl aan!

kristel bollion

super goed snelle levering

boekenkast

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Kristel, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en dat alles goed is verlopen met uw boekenkast. We waarderen uw vertrouwen en zien u graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Michel meubel-plein.nl

E Dijkstal

Ervaring zeer goed ,luisterd goed en geeft goed advies helemaal tevreden

Bijzet tafeltje

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste mevrouw Dijkstal, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zich goed gehoord en geadviseerd voelde, daar doen we het voor! We zijn blij dat u helemaal tevreden bent met uw bijzettafeltje, en staan uiteraard ook in de toekomst graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Michel meubel-plein.nl

K. C

mooi sta zit bureau geleverd gekregen

sta zit bureau

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste mevrouw K. C, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het sta-zit bureau. We hopen dat u er veel plezier en comfort van zult hebben. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Michel Meubel-plein.nl

Els Overduyn

Goede service

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste mevrouw Overduyn, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw vertrouwen in onze goede service! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen met de bureaustoel. We staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Michel

D.J. Koert

Zeer goed en deskundig advies

Opsta stoel

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste meneer Koert, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de waardering voor ons deskundige advies. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze begeleiding bij de aankoop van de opsta stoel. Wij staan ook in de toekomst graag voor u klaar mocht u nog vragen of wensen hebben. Met vriendelijke groet, Michel

Henny Den Hartog

Alles perfect geregeld.

Kappers kruk

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Henny, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles perfect geregeld is en dat u tevreden bent met de kapperskruk. We waarderen uw vertrouwen en zien u graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Michel meubel-plein.nl

Ivy Claver

SterSterSterSterLege ster

Het is de eerste keer dat ik iets hebt besteld en had een goed gevoel bij.

Bureaustoel voor mijn zoon

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Ivy, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw vertrouwen in ons bij uw eerste bestelling, dat waarderen we enorm! Fijn om te horen dat u een goed gevoel had bij uw aankoop van de bureaustoel voor uw zoon. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Met vriendelijke groet, Michel Meubel-plein.nl

Cees Veth

SterSterSterHalve sterLege ster

Eerste keer, Keurige levering. Jammer dat de huidige maximale hoogte, niet hoger kan. Althans dat heb ik niet kunnen vinden. Mocht dat als optie kunnen dan verneem ik dat heel graag.

Hogere zit positie

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Cees, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring met ons. Fijn om te horen dat de levering keurig is verlopen! Met vriendelijke groet, Michel meubel-plein.nl

Jesse Mooij

Deze mensen doen ontzettend veel moeite om je van dienst te zijn.

Bureau wit voor in behandelkamer

Bert de Baaij

Snelle sevice

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Bert, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het compliment over onze snelle service! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen met uw bureaustoel. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, dan staan wij uiteraard weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Michel Meubel-plein.nl

Mauro van Leijden

ToP

TV statief

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Mauro, Bedankt voor je korte maar krachtige review! We zijn blij dat je tevreden bent met het TV statief en waarderen je positieve beoordeling enorm. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we je graag weer verder! Met vriendelijke groet, Michel

Varity

Dikke 10 echt een aanrader!!!!

Roze bureaustoel

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Varity, Wauw, een dikke 10, dank u wel voor deze fantastische beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met de roze bureaustoel en ons aanbeveelt. We hopen dat u er veel plezier van heeft en staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Michel Meubel-plein.nl

Ammarie Goessens

Uitmuntend

Bureau

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Ammarie, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! 😊 Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en het bureau als uitmuntend ervaart. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan wij uiteraard weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Michel Meubel-plein.nl

Saskia Wesse

Kastje voor platenspeler, de gaten voor de wieltjes waren fout voorgeboordt

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Saskia, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden bent. Wel jammer dat de gaten voor de wieltjes verkeerd waren voorgeboord. Onze excuses daarvoor. dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen uw feedback mee om dit in de toekomst te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Michel

andre mulder

Tv steun

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste André, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de TV-steun en onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, dan helpen we u uiteraard graag verder. Met vriendelijke groet, Michel

Geantwoord op

Meubel-plein.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Meubel-plein.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 24 maart 2024

Meubel-plein.nl

Alle meubelen voor binnen en buiten: Meubel-Plein is uw goedkope specialist die zorgt voor snelle verzending.

Spaarpot Oost 22

Alles perfect geregeld.

Kappers kruk

Ivy Claver

SterSterSterSterLege ster

Het is de eerste keer dat ik iets hebt besteld en had een goed gevoel bij.

Bureaustoel voor mijn zoon

Cees Veth

SterSterSterHalve sterLege ster

Hogere zit positie

Jesse Mooij

Deze mensen doen ontzettend veel moeite om je van dienst te zijn.

Bureau wit voor in behandelkamer

Bert de Baaij

Snelle sevice

Mauro van Leijden

ToP

TV statief

Varity

Dikke 10 echt een aanrader!!!!

Roze bureaustoel

Ammarie Goessens