8.9 /10

checkbox94% beveelt Meubel-plein.nl aan!

Dora Temmerman

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik was zo blij precies te hebben gevonden wat ik zocht. Alles leek prima, tot de laatste stap: het schuifglas. De twee glazen zijn ongeveer 11mm te kort om te passen. Dus geen bescherming tegen stof. Ik ben van plan twee nieuwe glazen te bestellen. Toch een ontgoocheling! ik dacht nog twee vitrines te bestellen, maar daar wacht ik nu even op.

Vitrine

Karin Kamp

Snelle levering van kaptafel

Kaptafel

Ton/Marie-louise van Draanen

Uitstekende service

Schoenen kasten

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Ton en Marie-Louise, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u onze service als uitstekend heeft ervaren. We hopen dat u veel plezier heeft van de schoenenkasten en staan natuurlijk altijd klaar mocht u nog vragen hebben of in de toekomst weer iets nodig hebben. Vriendelijke groet, Michel

C van der Meulen

Fantastisch

Radiator ombouw

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste meneer Van der Meulen, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de radiator ombouw. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben of vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Michel Meubel-plein

Astrid De Vet

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel en correct, goede prijs kwaliteit verhouding

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Astrid, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle en correcte levering en de goede prijs-kwaliteitverhouding van de bureaustoel. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Michel Meubel-plein.nl

R. B. F. Jessurun

Goede service

Antwoord Meubel-plein.nl

Bedankt voor uw positieve beoordeling, meneer Jessurun! We waarderen uw vertrouwen in onze service en staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Veel plezier met uw aankoop! Michel Meubel-plein

liesbeth pureveen

Zeer snelle reactie en probleem met artikel word direct opgelost . Daarom zou ik daar zeker weer iets kopen omdat je gehoord wordt en niet afgescheept met smoesjes . Aanrader wat mij betreft.

Vitrinekastjes

Antwoord Meubel-plein.nl

Bedankt voor je mooie review, Liesbeth! ๐Ÿ˜Š We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden en het is fijn om te horen dat je dat zo hebt ervaren. We waarderen het fijne contact en je begrip voor de situatie. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag weer voor je klaar! Michel meubel-plein

Truus Lieverdink

Keurig verpakt

Opbergmeubel

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Truus, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het opbergmeubel netjes verpakt en goed bij je is aangekomen. We wensen je er veel plezier mee en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Michel Meubel-plein.nl

Lenie Bleeker

Top service!

Monitor verhoger

Antwoord Meubel-plein.nl

Wat een mooie beoordeling Lenie, bedankt! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier met de monitor verhoger. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Michel Meubel-plein.nl

Harry Roofthooft

Degelijk materiaal aan top prijzen.Vlugge levering

Rollende TV staanderr

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Harry, Hartelijk dank voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de scherpe prijzen. Ook fijn dat de levering vlot is verlopen. Veel plezier met je rollende tv-standaard en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Michel Meubel-plein.nl

Floris Wiepking

Prima webwinkel, prijstechnisch interessant en snel geleverd

Speaker stands

Antwoord Meubel-plein.nl

Bedankt voor je mooie review, Floris! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze webshop en de snelle levering! We waarderen je aanbeveling enorm. Geniet van je speaker stands en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Michel meubel-plein.nl

Jurgen De Sterck

goed

laptop meubel

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Jurgen, Bedankt voor uw beoordeling! Een 10/10 waardering betekent veel voor ons. Fijn dat u tevreden bent! Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we u graag verder. Met vriendelijke groet, Michel Meubel-plein

Danny Kuntkes

SterSterSterSterLege ster

Ik vond de geme bureau op Google die ik zocht en meubel 0lein verkocht hem ook

Product of service:
Mooie game bureau alleen jammer dat het bovenblad uit 2 delen bestaat en ern naad midden zit

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Danny, Bedankt voor uw review! Fijn dat u precies de game bureau heeft gevonden die u zocht en dat wij deze konden leveren. ๐Ÿ˜Š Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we u graag verder! Met vriendelijke groet, Michel Meubel-Plein

Marianne Philipsen

Mijn bestelling heb ik tot op heden nog niet ontvangen. Hij zou 14 februari en 19 februari bezorgd worden. Ook wordt de e-mail die door mij verzonden is naar het e-mail adres dat op de site vermeld wordt, aangegeven als niet te bezorgen. Dus tot zover ben ik niet tevreden met de bestelling en de service.

Product of service:
Aantal Prijs Zadelkruk ergonomisch - kapperskruk - tabouret - hoogte verstelbaar - rugleuning kantelbaar en verstelbaar

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Marianne, Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor de eerdere verwarring. We zijn blij om te horen dat het pakket uiteindelijk goed is geleverd en dat u tevreden bent! ๐Ÿ˜Š Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Michel

Dilana

Snelle levering, prima product ๐Ÿ‘

Onderstel elektrisch sta/zit bureau

Antwoord Meubel-plein.nl

Beste Dilana, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en het product. Uw 10/10 waardering betekent veel voor ons! ๐Ÿ‘ Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we u graag. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Michel Meubel-Plein

Geantwoord op

Meubel-plein.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Meubel-plein.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 24 maart 2024

Meubel-plein.nl

Alle meubelen voor binnen en buiten: Meubel-Plein is uw goedkope specialist die zorgt voor snelle verzending.

Spaarpot Oost 22

5667 KT Geldrop

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatie over Feedback Companyโ€™s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Dora Temmerman

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster