Ammarie Goessens
- Product of service:
- Bureau
Perfect geleverd en mooie kwaliteit voor deze prijs
super
Slecht, ze reageren niet op een klacht.
Goed beschreven product
Goedemorgen service
Goed. Levering op tijd. Goed verpakt. Product voldoet aan beschrijving
Ik was zo blij precies te hebben gevonden wat ik zocht. Alles leek prima, tot de laatste stap: het schuifglas. De twee glazen zijn ongeveer 11mm te kort om te passen. Dus geen bescherming tegen stof. Ik ben van plan twee nieuwe glazen te bestellen. Toch een ontgoocheling! ik dacht nog twee vitrines te bestellen, maar daar wacht ik nu even op.
Snelle levering van kaptafel
Uitstekende service
Fantastisch
Snel en correct, goede prijs kwaliteit verhouding
Goede service
Meubel-plein.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Meubel-plein.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Meubel-plein.nl
Spaarpot Oost 22
5667 KT Geldrop
Perfect geleverd en mooie kwaliteit voor deze prijs
super
Slecht, ze reageren niet op een klacht.
Goed beschreven product
Goedemorgen service