9.8 /10

checkbox100% beveelt Meubelfris.nl aan!

Jr goossens

Offerteaanvraag reinigen bank werd meteen beantwoord. Kon direct een afspraak op zeer korte termijn gemaakt worden, meerdere opties. Superaardige jongeman, heeft werkzaamheden keurig uitgevoerd.

Snelle reactie, prima resultaat en zeer sympathieke persoon.
Bankreiniging

michael Stienstra

Zeer tevreden 8 jaar oude bank weer als nieuw

Nee was uitstekend geregeld
Hij heeft onze hocker gratis ook meegenomen
reinigen van de bank en vullen

Wilko & Marleen

Uitstekend! Een vertrouwd adres

Onze off white stoffenbank werd na 8 jaar gebruik weer als nieuw. Bovenverwachting alle vlekken er weer uit! Michael houdt zich aan afspraken en levert vakwerk. Voor ons een vertrouwd adres voor de volgende keer.
Schoonmaak bank

M.v.d.bovenkamp

Wat een fijn bedrijf is dit ben zo blij dat ik het gevonden heb, de hond was helemaal onder de modder op me bank gesprongen. De bank zag er niet meer uit toen contact op genomen met meubelfris.nl kwamen gelijk en hebben de bank weer helemaal nieuw gekregen gewelding bedankt jongens

Geen perfect bedrijf
Snel en corecte mensen
29 nov 2023

Kim

Topper! Snelle service en vriendelijk! Mijn zoon had een ongelukje op de bank. Veel bedrijven gesproken en ondanks dat er op de site staat dat ze direct komen kreeg ik overal te horen dat ze nu geen mensen hebben. Meubelfris daarintegen stond een uur na contact voor mijn deur!

Snel en vriendelijk

Jeanette

Wij hebben zitmeubels laten reinigen en impregneren. Zeer tevreden over het resultaat. Snelle en vriendelijke service. Zeker aan te raden.

Snel geholpen en goed resultaat
n.v.t.
Banken, stoel en kleed laten reinigen en impregneren

Julian

Uitmuntende dienstverlening van Meubelfris.nl! Onlangs morste ik perongeluk een glas limonade op mijn nieuwe, lichte bank. In paniek nam ik contact op met Meubelfris.nl, die meteen een team stuurde om het probleem te verhelpen. Ondanks dat het weekend was, kwamen ze diezelfde avond nog langs met geavanceerde reinigingsapparatuur. In slechts een paar uur tijd verdween de vlek volledig en zag mijn bank er weer als nieuw uit. De professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid waren indrukwekkend. Ik raad Meubelfris.nl ten zeerste aan voor iedereen die zijn meubels opgefrist wil hebben. De service is uitstekend en de klantenservice is top. Dank je wel, Meubelfris.nl!

Snelheid
n.v.t
bankreiniging

Richard de Ridder

Bij mij is een Stiknaad in een leren bankstel thuis vervangen. Perfect gedaan ( vakmanschap)De was ook prima,echt ik kan iedereen voordat aanraden, gewoon eerlijk mooi gemaakt. TOP.

Duidelijkheid en eerlijk
Nvt

C Hofland

In eerste instantie navraag gedaan.kregen een duidelijk antwoord op de mogelijkheden en onmogelijkheden. Hebben toen een afspraak gemaakt ,welke goed is nagekomen. Daarna is er goed en netjes gewerkt. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.Dit bedrijf is een aanrader en indien nodig maken wij er zeker weer gebruik van.

?
Duidelijkheid
Eetkamer stoelen choongemaakt en opgevuld

Linda

Super goede ervaring met meubelfris. Mijn bankstel ziet er weer top uit.

Geen verbeterpunten
Michael is super aardig en attent.

Marja

Positief, werken netjes met mooi resultaat.

Punctueel, beleefd, vakmanschap.
Schoonmaak stoelen

Walter

Eetkamerstoelen en een vloerkleed laten reinigen. Zeer tevreden over het resultaat.

N.v.t.
Snelle, adequate communicatie. Deskundig en vriendelijk personeel.
Reiniging

Manja Bodde

Twee zittingen op laten vullen van een lederen bank waaraan ik gehecht ben. Hoewel het binnenwerk een ingewikkelde uitdaging bleek te zijn is het supergoed gelukt. Chapeau!

Er wordt tijd genomen om alles goed te bekijken. De vulling is van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit.
Geen verbeterpunten wat mij betreft
Bank opgevuld

Jeroen

Betaalbaar en netjes de bank weer opgevuld

Vriendelijk, veel uitleg, en het resultaat is goed
Opvullen bank

Snel, goede service, aardige man

Reageert snel, is op tijd, adviseert met verstand van zaken, aardige man en bankstel kan weer een tijdje mee.
Alles ging volgens verwachting.
Reinigen bankstel en stoelen

Meubelfris.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Meubelfris.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 13 december 2012

Wij zijn gespecialiseerd in meubelreiniging, karpetreiniging en meubelreparatie

Polenstraat 280

1363BB Almere

Jr goossens

Snelle reactie, prima resultaat en zeer sympathieke persoon.
Bankreiniging

michael Stienstra

Zeer tevreden 8 jaar oude bank weer als nieuw

Nee was uitstekend geregeld

?
Duidelijkheid
Eetkamer stoelen choongemaakt en opgevuld

Linda

Super goede ervaring met meubelfris. Mijn bankstel ziet er weer top uit.

Geen verbeterpunten
Michael is super aardig en attent.

Marja

Positief, werken netjes met mooi resultaat.

Punctueel, beleefd, vakmanschap.
Schoonmaak stoelen

Walter

N.v.t.
Snelle, adequate communicatie. Deskundig en vriendelijk personeel.
Reiniging

Betaalbaar en netjes de bank weer opgevuld

Vriendelijk, veel uitleg, en het resultaat is goed
Opvullen bank

Snel, goede service, aardige man

Alles ging volgens verwachting.
Reinigen bankstel en stoelen

Meubelfris.nl heeft de volgende resultaten bereikt: