Manipame
- Sterke punten
- Snelle bezorging
Fijne webshop
Het assortiment is altijd zo leuk
Leuk assortiment, nette prijzen en persoonlijke service. In december een kerstcadeautje besteld en blij verrast over de inpakservice, erg tof! Zie je trouwens niet veel meer. Het pakket bleek later op eem totaal verkeerd adres bezorgd. Hier snel en vriendelijk contact over gehad (bleek achteraf niet nodig). Aanrader!
Heel fijn
Netjes en leuk verpakt
Vlotte opvolging en levering. Cadeautjes waren ook prachtig verpakt.
Goede service en snelle verzending Goede prijzen en lage verzendkosten. Snelle verzending ondanks de drukke Sinterklaastijd. Bij een vraag ook heel snel en uitgebreid antwoord gekregen. Pakketje was mooi ingepakt en met een leuk persoonlijk briefje erbij. Aanrader!
Mooi product en erg veel aandacht besteed aan het inpakken
Aantal keren wat besteld. Altijd snelle verzending, kwalitatief mooie producten, en ook nog eens leuk ingepakt!
Wat een super service. Super snel in huis ingepakt met super mooi Inpakpapier en persoonlijk kaartje erbij, Je hebt er nu vaste klant bij ik ben meer dan tevreden wat een super service Dit is bijna nergens zo origineel.
Goed, snel en mooi
Heel erg tevreden!
Was zeer verrast door die kwaliteit en de originaliteit van de artikelen. Vooral het duurzame - en dus niet plastic - sprak mij aan.
mooie online winkel
Mevrouw Aardbei verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mevrouw Aardbei heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne webshop
Het assortiment is altijd zo leuk
Heel fijn
Netjes en leuk verpakt
Vlotte opvolging en levering. Cadeautjes waren ook prachtig verpakt.
Mooi product en erg veel aandacht besteed aan het inpakken
Goed, snel en mooi