Je wordt warm welkom geheten en op je gemak gesteld. Wordt goed uitgelegd wat ze gaan doen stap voor stap en helpen je eventueel met een pose als je die nog niet weet. Erg prettig ervaren hoe ik...Je wordt warm welkom geheten en op je gemak gesteld. Wordt goed uitgelegd wat ze gaan doen stap voor stap en helpen je eventueel met een pose als je die nog niet weet. Erg prettig ervaren hoe ik behandeld ben.
Iris Chaigneau-Paternot
Ontspannen sfeer en professioneel. Goed geholpen. Ook met het vinden van een pose. Ik zal ‘Mijn baby buikje’ zeker aanraden!
Miranda Reijnders
Heel prettig, veilig, een ontspannen sfeer met een duidelijke uitleg
Femke Leijten
Fijne begeleiding bij het maken van de 3D scan, benieuwd naar het eindresultaat
Kiki Janssen
Vriendelijk, professioneel, goede begeleiding en fijne sfeer
Martine
Fijne sfeer! Er werd ook rustig de tijd genomen om te kijken naar de opties.
Koen
Als papa (in spé) ben ik maarliefst drie keer mee geweest naar Mijn Baby Buikje in Breda. De eerste keer tijdens de zwangerschap van mijn vriendin en de twee keer erna voor een babybeeldje. Ik kan...Als papa (in spé) ben ik maarliefst drie keer mee geweest naar Mijn Baby Buikje in Breda. De eerste keer tijdens de zwangerschap van mijn vriendin en de twee keer erna voor een babybeeldje. Ik kan beamen dat de medewerksters zeer behulpzaam en kundig zijn, evenals kundig en zich terdege bewust dat een zwangere vrouw of kraamvrouw bijzondere aandacht nodig heeft. Nadat we het buikbeeldje ontvangen hadden wisten we het zeker; wij wilden ook een babybeeldje! Toen de eerste afspraak voor een babybeeldje geen succes was (onze kleine man bewoog immers te veel) konden we op een later moment kostenloos terugkomen. Dat leidde gelukkig wel tot het (meer dan) gewenste resultaat :-)
Daphne
Woow dit gun ik elke (aankomende) mama en ook papa! Iedereen is zo lief, je voelt je gelijk thuis en wat een prachtig beeldje levert het op! Wij hebben zowel een buikbeeldje en een beeldje van papa...Woow dit gun ik elke (aankomende) mama en ook papa! Iedereen is zo lief, je voelt je gelijk thuis en wat een prachtig beeldje levert het op! Wij hebben zowel een buikbeeldje en een beeldje van papa met het kindje en als mama met het kindje. Zo tevreden zijn we! Een moment om nooit meer te vergeten, een hele mooie herinnering! Zowel het beeldje als het maken van het beeldje!
Eva Swart
Vanaf het moment van binnenkomst voelde ik mij onmiddellijk welkom en op m'n gemak. Ik werd voorzien van een kopje thee en samen met Kim bekeken we de voorbeeld-beeldjes en verschillende houdingen...Vanaf het moment van binnenkomst voelde ik mij onmiddellijk welkom en op m'n gemak. Ik werd voorzien van een kopje thee en samen met Kim bekeken we de voorbeeld-beeldjes en verschillende houdingen die mogelijk waren. Hierna werd mij duidelijk en uitgebreid verteld hoe het proces zou verlopen waardoor ik wist wat ik kon verwachten. Het poseren zelf was zo gebeurd en kostte weinig energie, best fijn met zo'n zwangere buik;) Naderhand kreeg ik de mogelijkheid om een video en wat foto's te maken van het resultaat op de computer. Bedankt voor deze leuke en prettige ervaring, ik kijk uit naar het resultaat!:)
Groetjes, Eva
Carolien Gielstra
Fijne afspraak, duidelijke uitleg, scannen was zo gebeurd, veel opties. Aanrader! Leuk om het resultaat alvast te zien op de computer.