Heel fijn ontvangen, je krijgt direct op de computer te zien hoe het beeldje er uit komt te zien. Heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.
Susan
Heel fijn geholpen en fijne sfeer!
Lisanne
Heel leuk ontvangen dat ik binnen kwam. Wordt heel goed uitgelegd hoe het allemaal werkt en uit welke materiaal je kan kiezen en hoe groot. Wordt ook goed meegedacht over eventueel de opties waaruit...Heel leuk ontvangen dat ik binnen kwam. Wordt heel goed uitgelegd hoe het allemaal werkt en uit welke materiaal je kan kiezen en hoe groot. Wordt ook goed meegedacht over eventueel de opties waaruit je kan kiezen. Uiteindelijk eruit gekomen en de scan was super snel gedaan. Leuk om te zien hoe het werkt. Ben er nu al heel blij mee!
Henrieke van Eerten
Super enthousiast en vlot geholpen door Cynthia! Echt heel leuk om te doen en een supermooie herinnering aan deze bijzondere periode.
Tess de B
Een hele fijne ervaring. Ik voelde me super op mijn gemak en ben super benieuwd naar het eindresultaat
Suzan
Fijne setting van de scan, er wordt tijd voor je genomen en je wordt snel op je gemak gesteld!
Marianne
Fijn geholpen en voelde mij op mijn gemak. Kan niet wachten op het beeldje!
H.
We hebben een fijne ervaring gehad! Ze nam de tijd om ons alles uit te leggen en de scan aan te passen naar de wensen. We kijken uit naar het eindresultaat!
Marit Koopmans
Zeer prettige en professionele ervaring van de scan! We kijken uit naar ons beeldje
Delicia
Warm welkom, duidelijke uitleg, voelde mij erg op mijn gemak.