Katja

Vorige week ben ik in de studio in Breda geweest om een beeldje van mijn baby buik te laten maken. Ik werd heel fijn ontvangen en de meiden waren heel vriendelijk. De service was snel en er stonden... Vorige week ben ik in de studio in Breda geweest om een beeldje van mijn baby buik te laten maken. Ik werd heel fijn ontvangen en de meiden waren heel vriendelijk. De service was snel en er stonden mooie voorbeelden, zodat je een beeld krijgt van wat je kunt verwachten als het gaat om materiaal en formaat. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

Kim

We werden heel vriendelijk ontvangen en op locatie werd er alle tijd genomen voor uitleg, nadenken over de positie en de afhandeling van het proces. Kim zorgde ervoor dat ik me erg comfortabel... We werden heel vriendelijk ontvangen en op locatie werd er alle tijd genomen voor uitleg, nadenken over de positie en de afhandeling van het proces. Kim zorgde ervoor dat ik me erg comfortabel voelde tijdens dit bijzondere moment. Dank Baby Buikje! We kijken uit naar het eindresultaat

Nancy

Een enorm leuke en fijne ervaring!
Ik voelde me erg op mijn gemak en ze nemen echt de tijd om het beeldje te krijgen tot jij er tevreden mee bent.
Ik ben enorm benieuwd naar het...
Een enorm leuke en fijne ervaring!
Ik ben enorm benieuwd naar het eindresultaat.

Isaura Krom

Bij binnenkomst word je vriendelijk welkom geheten en wordt er wat te drinken aangeboden.

Daarna besprak ik samen met (mijn partner) en Kim wat ik graag zou willen. Denk aan materiaal van het beeldje, formaat, maar ook de houding welke je aanneemt. Ze legde duidelijk uit hoe het scannen en maken van het beeldje in zijn werking gaan.

Daarnaast toont Kim ook interesse in hoe het met mij gaat. Ik voelde me erg op mijn gemak en zou zo weer terug gaan!

Gaby Wessels-Jacobs

Het was een prettige en unieke ervaring.

Iris

Er werd goed meegedacht en het was een gezellige afspraak!

Fleur

Werd goed op mijn gemak gesteld.fijne sfeer! Nu wachten op het eindresultaat

Lotte

Super fijne ontvangst en gezellige ruimte om de scan te laten maken. Er wordt echt de tijd genomen om tot een keuze te maken en je op je gemak te stellen. Ik ben zo blij met dit aandenken! 🥰

Bianca

Hele fijne ervaring. Mooie studio, en vond het wel spannend om toch naakt te gaan, maar werd helemaal gerust gesteld.
Ikzelf dacht vrij zeker te weten dat ik niet wilde dat ze bepaalde...
Ikzelf dacht vrij zeker te weten dat ik niet wilde dat ze bepaalde lichaamsdelen wat ging verzachten, maar toch heel blij dat ze dat wel liet zien en dat ik hier voor heb gekozen. Verder vond ik helemaal niet dat ze probeerde heel erg de duurdere beeldjes te verkopen, keuze ligt echt bij jou :). Heel fijn.
Tot slot mocht ik foto’s van het eindresultaat maken, kijk er heel de tijd naar en kan niet wachten tot mijn beeldje er is :)!

Valerie

Heel fijn ontvangen en besproken wat de wensen zijn.