Silvana Beekman

Een mooie ervaring en een prachtig aandenken aan mijn zwangerschap. Juist omdat mijn zwangerschap heel zwaar was en ik niet heb echt kunnen genieten is het extra mooi dat ik altijd nog kan terug... Een mooie ervaring en een prachtig aandenken aan mijn zwangerschap. Juist omdat mijn zwangerschap heel zwaar was en ik niet heb echt kunnen genieten is het extra mooi dat ik altijd nog kan terug kijken naar mijn buik(je).

Reactie Mijn Baby Buikje:

Wat goed dat je ondanks je ongemak, toch een mooi aandenken hebt laten maken. Veel plezier ervan ✨

Kirsten

Kim heeft er alles aan gedaan om ons op ons gemak te stellen in Zaandam. Een hele fijne omgeving, mooi interieur, ze zijn heel lief en vriendelijk. Goede uitleg over wat je moet doen, het is niet... Kim heeft er alles aan gedaan om ons op ons gemak te stellen in Zaandam. Een hele fijne omgeving, mooi interieur, ze zijn heel lief en vriendelijk. Goede uitleg over wat je moet doen, het is niet moeilijk. Even 1 a 2 minuten heel stilstaan en goed focussen om niet te bewegen. Ook kun je daar op dat moment je besluit maken welk beeldje je precies wilt qua materiaal en grootte. Positieve ervaring, benieuwd naar het eind resultaat!! Ik heb wel al even mogen spieken naar de scan (op de computer). Kan niet wachten het beeldje thuis te ontvangen. Bedankt!

Anne

Ik voelde me erg op mijn gemak bij de vriendelijke dames die mij hielpen. Ook werd er fijn meegedacht qua materiaal en kleur van het beeldje. Ook vond ik het fijn om het poseren te oefenen en tips... Ik voelde me erg op mijn gemak bij de vriendelijke dames die mij hielpen. Ook werd er fijn meegedacht qua materiaal en kleur van het beeldje. Ook vond ik het fijn om het poseren te oefenen en tips te krijgen. Al me al een top ervaring en ik kan niet wachten tot mijn beeldje af is.

Sandy

Fijne sfeer, goede uitleg, ben benieuwd naar het eindresultaat.

Angela Groen

Super ontvangst, ontspannen sfeer, fijne manier van samenwerken om tot een mooi beeldje te komen.

Shanna

Huiselijke sfeer in de studio waardoor je je snel op je gemak voelt. Alles werd duidelijk stap voor stap uitgelegd en samen gekeken naar een natuurlijke houding om in te poseren.
Fijn om alle...
Fijn om alle soorten materialen/maten die je kunt kiezen in het echt te kunnen zien en voelen.
Het eindresultaat is erg mooi geworden!

Een aanrader voor aanstaande mama's die zichzelf een blijvende herinnering cadeau willen doen!❤

Danielle Blankennagel

Heel fijn

Lotte

Prettige sfeer bij het afnemen van het 3D beeld. Daarna prachtig resultaat.

Annelieke Flanderhijn

In het begin voelde het wat ongemakkelijk maar de dame stelde mij heel erg op mijn gemak en legde alles goed uit.
Het resultaat is echt prachtig. Een geweldige herinnering aan mijn zwangerschap.