charlotte

Het was een magische ervaring. Alles werd goed uitgelegd en er werd voor jou de tijd genomen. Personeel zorgt ervoor dat je op je gemak voelt tijdens de foto’s.

Lisette Kroesen

Goede punten: Leuke ervaring met veel persoonlijke aandacht en mooie ruimte.
Goede punten: Leuke ervaring met veel persoonlijke aandacht en mooie ruimte.
Verbeterpunt: kritischer kijken naar houding van vrouw op basis van jullie eigen kennis en hier goed advies over geven. Bij mij bleek 1 schouder omhoog te staan bij de scan (vanwege arm in mijn zij). Ik had het fijn gevonden als dit tegen mij was gezegd, zodat ik dit kon aanpassen.

Reactie Mijn Baby Buikje:

Hi Lisette,
Hi Lisette,
Dank voor je reactie en je feedback! We proberen altijd extra focus op de houding te leggen, daar waar dit enorm belangrijk is voor het eind resultaat. We nemen altijd de houding door voor de spiegel voordat we over gaan tot scannen en geven tips & trics mee. Bij jou te weinig gebeurt, begrijpelijk dat je dat wel fijn had gevonden. We nemen het mee in ons wekelijks overleg. Dank je wel.
Liefs, Leonie

Astrid

Onwijs fijne ervaring gehad! Ik voelde mij snel op mijn gemak. Alles werd rustig uitgelegd en op eigen tempo kan je alles beslissen.

Ndv

Fijne binnenkomst, werd erg op gemak gesteld. Ook goede uitleg en eindresultaat is heel mooi geworden

Natasja

Ze nemen de tijd voor je en heel huiselijk allemaal.

Marjolein Rijs

(Bewerkt)

Ik vond het een fijne ervaring er werd uitgebreid te tijd genomen voor het maken van de scan en het uitzoeken van het materiaal. Het duurde iets langer dan aangegeven, wel met een prachtig resultaat.

Demi

Zeer vriendelijk, goede uitleg over het vinden van de ingang.
Zeer vriendelijk, goede uitleg over het vinden van de ingang.
Ik werd voor mijn gevoel onmiddellijk op mijn gemak gesteld, hierdoor verliep alles vlot. De nabewerking kon ik zelf meevolgen zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je het beeldje ontvangt.

Tessa

Ik werd heel leuk te woord gestaan en voelde mij ook 100% op mijn gemak. Samen gekeken naar wat de beste houding was. En leuk om alle beeldjes en materialen even in het echt te bekijken en voelen.

Annebeth

Het was een hele leuke ervaring! Roos is erg aardig en stelt je op je gemak. Ze heeft een mooie en gezellige studio.