Bianca Saalmink
- Product of service:
- Het is een beetje jammer dat onze dochters ( tweeling) 23 jaar. de slinger niet zo mooi vinden. Ik bewaar hem nu voor mijn man. Heb nog gedacht om te ruilen maar vind het goed zo.
Zeer goed
Goede kwaliteit. Met zorg in elkaar gezet, met oog voor detail, vlaggetjes met hetzelfde patroon zijn exact gelijk uitgelijnd.
Goed!
Mooie en verantwoorde (geen plastic) slinger
Snelle levering, goed product
Prima product. Mooi. Snel geleverd.
Snel verstuurd en goede communicatie. De slinger is echt heel leuk!
Ontzettend blij met de prachtige slingers die we (super snel!!) toegestuurd kregen. De slingers zijn van super kwaliteit, mooi synthetisch ook dus het blijft allemaal kreukvrij. Het heeft ons evenement helemaal 'afgemaakt', fantastisch! Nogmaals dank voor de snelle service en het vakwerk!
Zeer prettig
Mooie kleurrijke slinger, precies wat ik zocht!
Snel geleverd en goede kwaliteit
Leuke vrolijke slingers. Goede lengte en kwaliteit. Leuke opdruk. Had er eerst één gekocht. Die beviel zo goed, dat ik er nog één (een ander motief) heb gekocht. Snel verzonden en leuk verpakt. Ben er echt héél blij mee.
Ik vind het prachtige slingers. Ik had er al jaren 1 slinger maar ik wilde er meer van omdat ze zo mooi blijven en je ze volgens mij jaren kan blijven gebruiken
vlotte service en prima product
Mijn eigen slinger verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mijn eigen slinger heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijn eigen slinger
Wim Sonneveldlaan 225
3584 ZS Utrecht
Goed!
Mooie en verantwoorde (geen plastic) slinger
Snelle levering, goed product
Prima product. Mooi. Snel geleverd.
Snel verstuurd en goede communicatie. De slinger is echt heel leuk!
Zeer prettig
Mooie kleurrijke slinger, precies wat ik zocht!
Snel geleverd en goede kwaliteit
vlotte service en prima product