Bart
De matten zijn wat ze beloven op hun site. Perfect maatwerk met perfecte bevestiging want niets lastiger dan matten die verschuiven maar dat is vooral NIET het geval hier
1970 reviewsSchrijf review
helemaal perfect
Prima klantenservice!
Oké
De rubberen matten ruiken wel even in het begin
Heel gemakkelijk om een keuze te maken, ook voor de keuze van afwerking.
Ik ben helemaal tevreden met mi automatten zijn heel mooie en goede kwaliteit.Bedankt.
Goede kwaliteit, keurig afgewerkt, afmeting komt overeen met de originele set.
Prima organisatie
Hoge kwaliteit past perfect
Mijnautomatten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mijnautomatten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
helemaal perfect
Prima klantenservice!
Oké
De rubberen matten ruiken wel even in het begin
Heel gemakkelijk om een keuze te maken, ook voor de keuze van afwerking.
Goede kwaliteit, keurig afgewerkt, afmeting komt overeen met de originele set.
Prima organisatie
Hoge kwaliteit past perfect