Meuwsen

Zeer positief, werd telefonisch vriendelijk geholpen en de hedera werd de volgende dag binnen de afgesproken tijd geleverd.

c.g.schekkerman

Top top top wat een service dit bedrijf vriendelijke heer en dame aan de telefoon met uitleg .eerlijke antwoorden op mijn vragen voelde prima.bestelling geplaatst 50 hedra,s 170/180.prima geleverd... Top top top wat een service dit bedrijf vriendelijke heer en dame aan de telefoon met uitleg .eerlijke antwoorden op mijn vragen voelde prima.bestelling geplaatst 50 hedra,s 170/180.prima geleverd thuis achter de poort geplaatst door de vervoer firma klasse dank daarvoor.terwijl wij niet eens thuis waren.hartelijk dank daarvoor hedra.nl en vervoers firma. c.g.schekkerman bergen nh

Mazu

Prima, goede info, en snelle levering. Doet wat het belooft...

Ypma

Vriendelijke mensen, denken met je mee. Hedera's waar aanvankelijk niet direct leverbaar, want nog te klein. Ben volgende dag netjes teruggebeld, na overleg toch besloten de hedera's te laten... Vriendelijke mensen, denken met je mee. Hedera's waar aanvankelijk niet direct leverbaar, want nog te klein. Ben volgende dag netjes teruggebeld, na overleg toch besloten de hedera's te laten leveren. Hoewel iets korter dan gepland zijn de planten van uitstekende kwaliteit. Al met al dik tevreden.

Eerlijke verkoper

Winnie

Netjes volgens afspraak geleverd

Fairley

Ben zeer tevreden! Goede duidelijke uitleg, erg vriendelijke eigenaar! Mooie plantjes !