Snel en netjes geleverd ook door de vervoerder niet te vergeten want dat laat ook wel eens te wensen over top
...
Top
Berkhout
Mooie frisse hedera. Hoop dat hij van het voorjaar goed aanslaat en snel nog voller groeit👍🏻
Mischa
Snel en netjes geleverd voor goede prijs, hedera's goed op lengte en veel zijtakken.
Gidy
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf. Ook snelle levering.
B2B
Fantastische service goed advies een echte topper die heer Leopold product opgestuurd zonder van te voren te betalen En tot mijn spijt vergeten overtemaken ,en niks geen boze mail of brief...Fantastische service goed advies een echte topper die heer Leopold product opgestuurd zonder van te voren te betalen En tot mijn spijt vergeten overtemaken ,en niks geen boze mail of brief ,maar gewoon nog een betaalverzoek richting ons ,diebik per direct heb overgemaakt ,nee,nee. Niks anders dan lof over dit prettige bedrijf.mvg W Hellemans almere
Erik A
Fijne klantenservice, geleverd volgens afspraak en mooie planren. Top!!
Haarlem023
Ben heel tevreden over de geleverde spullen. Staat er nu prachtig bij. Er bleken twee palen te weinig geleverd te zijn, deze zijn zonder problemen nageleverd. Zeer goede service!
Hovenier
Anoniem1
Heel goed. Duidelijke beschrijvingen en mooie levering van de planten. Wel veel plastic bandjes er omheen