Nicole Megens

Ik heb van te voren telefonisch contact gehad over advies over het aanplanten. Vorige week donderdag hedera geleverd het zijn mooie frisse planten met mooie ranken. Nu een week in de tuin en ze... Ik heb van te voren telefonisch contact gehad over advies over het aanplanten. Vorige week donderdag hedera geleverd het zijn mooie frisse planten met mooie ranken. Nu een week in de tuin en ze slaan goed aan.
Ik ben erg tevreden over advies, levering en resultaat?

bij gelegenheid

Duidelijk via website te bestellen.
Dag eerder afgeleverd dan opgegeven bij de bestelling. Waarom dan vragen om dag van afleveren?

Bobje1981

Snel geleverd, planten zien er zeer goed uit.

D. Willemse

Prima afgeleverd. Goed verzorgd ingepakt.

E van der Burg

Naast een paar mindere planten, was 99% goed en snel geleverd. Prettig geholpen.

Jaap

(Bewerkt)

Met Mijn Hedera goede ervaring. Keurig verpakt en een goed product. Ze doen er alles aan om de klant tevreden te stellen.

Danny

Prima service, goede kwaliteit Hedera en uitstekende communicatie.

Prima service, goede kwaliteit Hedera en uitstekende communicatie.

Tip voor de toekomst: Bij een order met verschillende Hedera hoogtes, svp de verschillen op enige wijze op de Hedera kenbaar maken.

Rob Heilijgers

Van de MijnHedera website en via telefonisch contact hebben we de nodige informatie verzameld om zelf de Kant en Klaar Haag te kunnen plaatsen. Het transport van het benodigde materiaal verliep niet... Van de MijnHedera website en via telefonisch contact hebben we de nodige informatie verzameld om zelf de Kant en Klaar Haag te kunnen plaatsen. Het transport van het benodigde materiaal verliep niet geheel vlekkeloos maar de palen (vergeten door de transporteur) en mestkorrels, die bij de zending ontbraken, volgden spoedig daarna.
De haag staat er inmiddels en ziet er prachtig groen uit. In no time dus een ideale afscheiding! Buren en overburen zijn zo enthousiast dat ze zelf ook tot aanschaf willen overgaan.

Prima ervaring. Behulpzaam met 'installatie' tips!