M.Roelfsema

Wij hebben onze loungeset van joe benelli hier gekocht. Inmiddels staat deze al geruim 3 jaar in weer en wind in onze tuin. Ik moet zeggen na 3 jaar ziet deze er nog als nieuw uit. En dat met... Wij hebben onze loungeset van joe benelli hier gekocht. Inmiddels staat deze al geruim 3 jaar in weer en wind in onze tuin. Ik moet zeggen na 3 jaar ziet deze er nog als nieuw uit. En dat met kinderen die overal opklouteren en doen.
Nu de loungeset zo goed bevallen is zitten we eraan te denken om ook luxaflex via hun te bestellen.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review M. Roelfsema, dit waarderen wij zeer! Nog veel plezier van uw loungeset gewenst en hopelijk tot ziens :-)

Correcte bestelling / snelle levering van mijn houte jaloezieën, van een goede kwaliteit

Levert goede producten

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw review! Veel plezier met uw raamdecoratie!

Quint

Goed prijs kwaliteit verhouding.

Producten zijn goed verpakt. En op tijd bezorgd.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw review! Veel plezier met uw raamdecoratie!
Het team van Joe Benelli home & living

Geweldige service, de eerste houten luxaflex die we besteld hadden en na 10 dagen bezorgd kregen was beschadigd en na even contact op nemen met jullie was er na 8 dagen al een andere bezorgd die... Geweldige service, de eerste houten luxaflex die we besteld hadden en na 10 dagen bezorgd kregen was beschadigd en na even contact op nemen met jullie was er na 8 dagen al een andere bezorgd die helemaal goed was en nu mooi in de woonkamer hangt waar we erg blij mee zijn .

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Angelique

Duidelijke site. Goede service. Snelle reactie op vragen. Snelle levering. Eenvoudig te monteren. Prachtige kwaliteit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aan te bevelen!

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Angelique, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Goed en corekt geholpen

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

hartelijk dank voor uw feedback dit zullen wij zeker meenemen. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Pat

Zeer tevreden met de jaloezieen.
Precies de opgegeven maat geleverd.
duidelijke beschrijving hoe te bevestigen.
Alleen comunicatie van de koerier kan beter.
Hebben geen info...
Zeer tevreden met de jaloezieen.
Precies de opgegeven maat geleverd.
duidelijke beschrijving hoe te bevestigen.
Alleen comunicatie van de koerier kan beter.
Hebben geen info gehad waneer het produkt afgeleverd ging worden.

Bedankt voor uw review!
Onze excuses dat de communicatie van koerier te wensen overliet.
Normaliter dient dit per mail gecommuniceerd te worden.
Veel plezier met uw...
Bedankt voor uw review!
Onze excuses dat de communicatie van koerier te wensen overliet.
Normaliter dient dit per mail gecommuniceerd te worden.
Veel plezier met uw raamdecoratie!

Joop de Visser

Alles hangt naar volle tevredenheid super bedankt! Ook Harrie de monteur bedankt.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Joop! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Gewoon zo als het hoort.
Bestellen was redelijk eenvoudig en geleverd zoals beloofd dus geen aanmerkingen.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Michael

10 dagen geleden mijn jaloezieen besteld en ze hangen nu al! Super service!!