Annet vd voort

Alles keurig geregeld en heel snel geleverd. Super product

Mooie raamdecoratie voor een scherpe prijs.

Olivera

2 weken geleden een bestelling gedaan.

F. van Keulen

Gaarne beveel ik Joe Benelli Home & Living b.v. aan voor levering van jaloezieën.

Ton

Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf, sterke punten: het contact via telefoon en E-mail, komen hun afspraken na en niet te vergeten de montage van de jaloezieën, in het bijzonder onze dank naar... Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf, sterke punten: het contact via telefoon en E-mail, komen hun afspraken na en niet te vergeten de montage van de jaloezieën, in het bijzonder onze dank naar monteur Kees, voor zijn meedenken en vakmanschap.

Parkingware B.V.

Correcte levering

houdt zich aan de afspraak en levert wat de verwachting is

De Heer

Jaloezieën besteld

C. Weijers

We zijn heel blij met onze bamboe jaloezieën. Zeker doordat de lamellen een levendige uitstraling hebben zie er bijna geen stof op die je op andere donkere lamellen veel poetsen kost. Zeker een... We zijn heel blij met onze bamboe jaloezieën. Zeker doordat de lamellen een levendige uitstraling hebben zie er bijna geen stof op die je op andere donkere lamellen veel poetsen kost. Zeker een aanrader voor wie twijfelt over de kleur en materiaal.

Rond Haaksbergen

Prachtige horizontale jaloezieën besteld.

Marlous

Super!

Mooie kwaliteit, goed verpakt, netjes, kortom prima!

Spobeck

De prijs kwaliteit verhouding is juist. Ruime keuze aan kleuren en snelle levering.