Miky.nl

R.Hijmans

Komen toezeggingen na. Geen problemen . Op tijd geleverd

Tips en verbeterpunten voor Miky

Goed toestel vele mogelijkheden.

Ron van Houten

GSM topdeal ok, maar T-Mobile dienstverlening 1 GROOT drama. toestel kapot, duurt weken voordat men uiteindelijk over een toestelomruil wenst te praten.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Apple iPhone 5C was na twee weken kaport, dienstverlening t mobile om te janken.

Reactie Miky.nl:

Geachte meneer van Houten,
Geachte meneer van Houten,
We vinden het vervelend om van u te vernemen dat T-Mobile u hierin niet correct heeft behandeld. We gaan hierover telefonisch contact met u opnemen om de zaak op te lossen.
Met vriendelijke groet.
Miky

Vriendelijk, goede service, en antwoorden op al mijn vragen.

Leuke goede telefoon

goed

Pater

Voor het vervangen van mijn vorige mobiele telefoon
Voor het vervangen van mijn vorige mobiele telefoon
Contact gezocht met Milky omdat het toestel dat ik wilde hebben bij verschillende providers voor 27,50 per maand werd aangeboden, en bij Milky voor 30 euro/mnd. Dat was niet mogelijk, omdat t-mobile mij vorig jaar tegemoet gekomen is na een foutieve berekening, heb ik toch maar besloten om het toestel te bestellen. Nog geen week later aangeboden voor 27,50 euro. Dus best teleurgesteld.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Het toestel iPhone 4s bevalt uitstekend. Wel vind ik het vervelend dat ik hier in Friesland geen 100 procent dekking heb voor wat betreft de ontvangst. Terwijl je daar wel voor betaald. Maar dat... Het toestel iPhone 4s bevalt uitstekend. Wel vind ik het vervelend dat ik hier in Friesland geen 100 procent dekking heb voor wat betreft de ontvangst. Terwijl je daar wel voor betaald. Maar dat heeft niet met het toestel te maken maar met de provider.

Goed, zowel aan de telefoon als de afhandeling

Tips en verbeterpunten voor Miky

niet super goed maar dan moet je ook geen Huawei nemen denk ik, volgende x weer een andere

s pot

Goed komen afspraken goed na

Tips en verbeterpunten voor Miky

Is na de laatste update een flutding geworden.
Loopt nu continu vast.
Was daarvoor een top toestel

r kersten

goed