Miky.nl

de van stralen

Snel en makkelijk.

echt tevreden

Visser

Prima, niets op aan te merken

Tips en verbeterpunten voor Miky

Goed, alleen batterij ook snel leeg,helaas.

Snel en goed.

Tips en verbeterpunten voor Miky

alleen af en toe stotteren. verder prima

petra baars

accu snel leeg

zeer goed

Jos Willems

Goed, zoals het overal zo zou moeten zijn.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Zoals het meestal met alle nieuwe dingen gaat. In het begin gaat alles goed en op het laatst komen de ergernissen (maar dat hoeft niet). Maar daar kan GSMtopdeal niets aan doen.
Het is als een...
Het is als een nieuwe auto. In het begin is alles goed en na een paar maanden komen de rammeltjes en de piepjes. Maar onze ervaring met Iphone is goed.

Annelieke

Goede service, duidelijke communicatie.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Fijne telefoon, werkt erg prettig.

Adjan van Sleeuwen

Ervaringen zijn goed. Alles netjes op tijd geleverd. Wel één kritiekpunt: de gratis flipcover-actie. Ten eerste wordt ik gedwongen om een Samsung account aan te maken. Na veel gedoe op de site van... Ervaringen zijn goed. Alles netjes op tijd geleverd. Wel één kritiekpunt: de gratis flipcover-actie. Ten eerste wordt ik gedwongen om een Samsung account aan te maken. Na veel gedoe op de site van Samsung is het eindelijk gelukt om te registreren voor de actie. Dit heeft me zeker een uur gekost. Dan moet ik een brief verzenden, en vervolgens hoor ik dat ik de flipcover hopelijk binnen 6 tot 8 weken wordt geleverd. Dat vind ik echt een grote tegenvaller. Als er staat 'gratis flipcover' dan verwacht ik eigenlijk dat die bij het toestel zit of dat ik die binnen een week met weinig moeite thuis kan hebben. Nu kost het me heel erg veel tijd en moet ik twee maanden wachten ! Slechte zaak en geen reclame voor GSM topdeal. Daarom ook een beoordeling van 3 sterren; anders waren het er zeker 5 geweest.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Prima toestel; fijn dat het de snelle variant is.

J. Slavenburg

Overzichtelijk, snel, op tijd.

Uitstekend

Heel goede service ,zoals het stond in de krant.

ik heb samsung mini S3 heel goed