Miky.nl

Jeannette Bos

Prettig en zeer accurate afhandeling

Helemaal blij mee

Norman

Liegen net niet.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Denk je een kompleet beeld te krijgen mbt je energie rekening, dan heb je het mis. Ze berekenen geen netwerkkosten. dus krijg je een vertekend beeld. Al hoewel ze beweren open en transparant te... Denk je een kompleet beeld te krijgen mbt je energie rekening, dan heb je het mis. Ze berekenen geen netwerkkosten. dus krijg je een vertekend beeld. Al hoewel ze beweren open en transparant te zijn. reactie:"had je maar beter de kleine lettertjes moeten lezen".

Judy

Slechte overstapservice

Tips en verbeterpunten voor Miky

In maart me laten verleiden tot bestellen Iphone 5c met nummerbehoud. Contract met vodafone loopt af op 6/6/2014, dit ook duidelijk vermeld bij bestelling miky. Jammer dat Miky heel tricky 6/4/2014... In maart me laten verleiden tot bestellen Iphone 5c met nummerbehoud. Contract met vodafone loopt af op 6/6/2014, dit ook duidelijk vermeld bij bestelling miky. Jammer dat Miky heel tricky 6/4/2014 als einddatum huidig kontrakt aan beide providers heeft gekommuniceerd. Zit nu met dubbele maandlasten voor de maanden April en Mei. 2014!. Na het bekende dozenschuiven neemt Miky geen verantwoording meer voor zijn fout. Website vermeld dat je het verder maar met T-Mobile moet uitzoeken. Bedankt Miky, eens maar nooit weer, een regelrechte AFRADER.

Goedemorgen,
Ik vind het vervelend te horen dat de aanvraag voor nummerbehoud niet naar uw wens is verlopen.
Om u hier een gepaste reactie op te geven zou ik graag uw NAWgegevens en/of...
Goedemorgen,
Om u hier een gepaste reactie op te geven zou ik graag uw NAWgegevens en/of bestelnummer ontvangen via onze algemene inbox: info@gsmtopdeal.nl
Dan kan ik de gegevens even voor u nakijken. En hier nader contact over opnemen met u.
We horen het graag,
Alvast bedankt.

Buitengewoon "tereur-ig"

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik heb me nog nooit zo belazerd gevoeld als bij miky.
Je meent energie af zijnde dat ze de goedkoopste zijn,
blijken zij het een en ander in de "kleine lettertjes" te stoppen.
Ik heb me nog nooit zo belazerd gevoeld als bij miky.
Je meent energie af zijnde dat ze de goedkoopste zijn,
blijken zij het een en ander in de "kleine lettertjes" te stoppen.

Als je ze erop wijst, zeggen ze dat je zelf "stom" bent.

MikY wees nou is eerlijk. En geeft de daadwerkelijke prijzen weer en niet excl dit en dat.

Geachte mevrouw,
Geachte mevrouw,
Vervelend om te horen dat u geen goede ervaring met Miky heeft gehad. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij willen onze service constant verbeteren en uw feedback is daar een belangrijk onderdeel van. Hieronder geven wij u een korte uitleg van de berekening van uw energiekosten.
Wij proberen de energieprijzen zo transparant mogelijk weer te geven. Het is echter niet mogelijk om de netwerkkosten in de berekening weer te geven, omdat deze vaak veranderen en wij niet kunnen garanderen dat de juiste netwerkkosten zijn berekend. Vandaar dat de berekening op onze website een indicatie is van uw energiekosten.
Wij hopen dat de berekening van uw energierekening nu duidelijker voor u is. Wanneer het nog niet helemaal duidelijk voor u is, leggen wij het graag nog eens telefonisch aan u uit. U kunt dan bellen met tel. 070 - 7 101 160.
Miky klantenservice

E.H. Orth

T-Mobile en Miky

Aanvulling op de eerdere klacht van 30 jan 2014:
Update 20140302:
Aanvulling op de eerdere klacht van 30 jan 2014:
Update 20140302:
Het is ondertussen maart 2014, voorjaar zit in de lucht en het lijkt erop, dat T-Mobile/Miky ook tot leven is gekomen.
T-Mobile: Er is uiteindelijk een nette oplossing gevonden en deze is aan mij voorgelegd. Ik ben er akkoord mee gegaan, alleen de correcte uitvoering van de oplossing heeft vrij lang op zich laten wachten. Grootste probleem blijft het in contact komen met de juiste persoon. Als dat uiteindelijk lukt, lijkt een oplossing uiteindelijk wel mogelijk te zijn. Als T-Mobile tenminste contact blijft houden, want het blijft onmogelijk om zelf met de eerdere afhandelaar in contact te komen als er toch nog iets mis is gegaan.
Samenvattend denk ik, dat zolang de hele bestelling volgens verwachting verloopt en er niets tussen komt, de terugkoppeling en afhandeling prima is. Maar mocht er iets fout gaan, dan wens ik alle betrokkenen alle sterkte en geduld toe. Een verbeterpunt voor zowel T-Mobile als Miky.
Als Miky en T-Mobile werkelijk iets willen verbeteren en daar input van de gebruikers-kant over willen hebben, dan mogen ze alsnog contact met mij opnemen om mijn ervaringen te analyseren en er lering uit te trekken. Tenslotte is dat iets waarvoor terugkoppeling naar en van de klant bedoeld is.

Miky: Of Miky zich aan de (met T-Mobile) afgesproken oplossing houdt, kan ik op dit moment nog niet beoordelen. Daarvoor zal ik eerst een factuur moeten ontvangen.

Beste heer Orth,
Beste heer Orth,
Allereerst zijn we blij te horen dat u uiteindelijk goed geholpen bent. We vinden het ontzettend vervelend dat de oplossing zo lang op zich heeft laten wachten. Onze excuses hiervoor.
We willen graag leren van uw ervaringen. Wij zullen daarom contact met u opnemen om uw ervaringen te bespreken.
Miky

W. Pierik

Mijn ervaring is positief, dus ik ben zee tevreden.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Zie bovenstaand bericht, verder heb ik daar niets aan toe te voegen.

HAm

Redelijk

Redelijk

Hendrix

Overstap is goed verlopen, eerste kennismaking was prettig

goed

Herman

Dit is de eerste keer dat ik mij heb laten verleiden om een telefoon met abbo te bestellen en af te sluiten via internet.
Ik moet zeggen dat ik tot nu toe zeer tevreden ben en dat alles...
Ik moet zeggen dat ik tot nu toe zeer tevreden ben en dat alles volgens afspraak is gelopen en afgehandeld.
Ik ben dan ook zeer tevreden met Miky en raad ook een ieder aan om dit te gaan doen,mocht je nw. abbo en telefoon nodig hebben.
Ook de aflevering van de telefoon was uiterst vriendelijk en correct.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik moet zeggen dat ik tot nu toe zeer tevreden ben en dat alles...
Ook de aflevering van de telefoon was uiterst vriendelijk en correct.