Beste mevrouw J. E. M. van Uum Ramselaar,
Bedankt voor je aanvraag om je huidige contract te vernieuwen.
Om je zo spoedig mogelijk te voorzien van je bestelling, vragen wij...
Beste mevrouw J. E. M. van Uum Ramselaar,
Bedankt voor je aanvraag om je huidige contract te vernieuwen.
Om je zo spoedig mogelijk te voorzien van je bestelling, vragen wij je vriendelijk je persoonlijke gegevens nauwkeurig te controleren.
Indien bij levering blijkt dat een of meerdere gegevens afwijken, kunnen we je bestelling helaas niet overhandigen.
Je dient de bestelling altijd persoonlijk in ontvangst te nemen.
Als je wijzigingen wenst in je gegevens, dan verzoeken we je om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen
via telefoonnummer 070-7101 101 (op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 uur en 18.00 uur)
of via email: info@gsmtopdeal.nl
Vermeld dan het volgende bestelnummer: 300178019
Te verlengen mobiel nummer 0640638690
Voorletters en achternaam: J. E. M. van Uum
(zoals vermeld op het legitimatiebewijs)
Geboortenaam (meisjesnaam): Ramselaar
Type legitimatie: rijbewijs
Land van uitgifte: Nederland
Nummer legitimatie: 4559509506
Verloopdatum legitimatie: 01-10-2019
Het te verlengen mobiele nummer dient op je eigen naam te staan en voor particulier gebruik te zijn.
Je kunt het contract vernieuwen wanneer het huidige contract bij T-Mobile in minder dan 3 maanden afloopt of al afgelopen is.
Gekozen toestel: Apple iPhone 3GS 8GB black
Toestelprijs: 48,00
Evt. extra’s:
Abonnement: T-Mobile Bel & Sms & Web 250
Contractsduur: 24 maanden (2 jaar)
Actie: 24 mnd Bel & SMS & Web 250 (250 min. + 250 sms) + 500 MB internet voor 22,45 p/mnd
Aansluitkosten: 0,00
Eventueel direct gekozen voordeelbundels bij je abonnement:
200 MB Extra bundel : nee
Blackberry Bundel (vaste looptijd) : nee (Push Email, Ping, Blackberry World)
De Blackberry Bundel (Push email, Ping, Blackberry World) is alleen van toepassing bij Blackberry toestellen.
Deze bundel kan je ook aanvragen bij het vervolg van je aanvraag.
Bij contractvernieuwing komen eventuele resterende tegoeden, voordeelbundels en promotionele kortingen op je huidige abonnement te vervallen.
________________________________________
We zullen je aanvraag binnen 1 werkdag verwerken.
Direct nadat je aanvraag is verwerkt, nemen wij opnieuw per e-mail contact met je op.
Je kunt dan vervolgens zelf de navolgende keuzes maken:
- 200 MB Extra bundel voor €1,- per maand (alleen bij Bel&SMS&Web)
- Sms Maximaal (1000 sms’jes extra voor €4,97 per maand)
- Blackberry Bundel (nu met 50% korting!)
- Friends & Family
Binnen 2 werkdagen nadat je de aanvullende keuzes hebt bevestigd, ontvang je een e-mail van de koerier.
Je kunt dan vervolgens zelf de navolgende keuzes maken:
- een leverdag (maandag t/m vrijdag)
- het gewenste dagdeel
- een ander afleveradres (bijvoorbeeld op het werk)
Als het gekozen toestel niet direct leverbaar is, ontvang je van T-mobile een sms. Zodra het toestel wel leverbaar is,
ontvang je alsnog de e-mail van de koerier.
Je bedenktermijn van 7 werkdagen na het sluiten van de overeenkomst gaat in na ontvangst van je bestelling.
GSM Topdeal wenst je alvast veel bel- en/of internetplezier.
Energie Topdeal - 1 jaar stroom & gas: 3x voordelig getest door de Consumentenbond.
Gratis overstappen en direct besparen! >>>
Deze bovenstaande bestelling heb ik gedaan, kom er na 2 maanden achter dat het factuurbedrag niet klopt? blijkt dat ik een sms maximaal 1000 is toegevoegd, waar ik niet om gevraagd heb, Ze willen dit niet annuleren , dus zit ik hier voor 2 jaar lang aan vast, T mobile wil het wel veranderen maar GSM ROTDEAL niet! ergjammer maar ik heb hier een ernorm rot gevoel over.... nooit meer en zal het niemand advieseren!!!!!