Miky.nl

Alles is prima verlopen contract is overgenomen geen problemen ondervonden

Miky.nl is gewoon super goed en goedkoop.

Prima. Vooral uitstekende prijs/kwaliteit.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Wennen en veel werk om alles over te zetten

Aanvraag prima verlopen, vervolgens was er communicatie nodig tussen Miky en T-Mobile over het contract. Er werden wel aansluitkosten doorberekend en een pakket toegevoegd. Beiden niet besteld cq... Aanvraag prima verlopen, vervolgens was er communicatie nodig tussen Miky en T-Mobile over het contract. Er werden wel aansluitkosten doorberekend en een pakket toegevoegd. Beiden niet besteld cq vermeld op de website. Vervolgens stort T-MObile het te veel betaalde bedrag niet terug maar zal deze uiteindelijk maandelijks verrekenen. Goed opletten dus bij het afsluiten van een abonnement bij Miky.nl

Reactie Miky.nl:

Beste heer Looije,
Beste heer Looije,
Allereerst vind ik het erg vervelend voor u dat uw facturen niet correct zijn. Ik zal contact met u opnemen om te verifiëren of alles is opgelost en of ik u nog ergens mee kan helpen.
Robin.

Fatima

Goede ervaring. Daarom is het voor mij een rede geweest om inmiddels al 3 telefoons te hebben bestel. Voor mn dochter, voor mn zoon en voor mezelf.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Goed. Alleen jammer mn zoon heeft na een maand in z'n bezit te hebben gehad laten vallen waardoor de scherm kapot is gegaan. Ik heb me hiervoor niet laten verzekeren. Nu zit hij met een nieuwe tel... Goed. Alleen jammer mn zoon heeft na een maand in z'n bezit te hebben gehad laten vallen waardoor de scherm kapot is gegaan. Ik heb me hiervoor niet laten verzekeren. Nu zit hij met een nieuwe tel en een kapotte scherm.

Marieke 't Hart

Netjes en vriendelijk geholpen. Via de telefoon de bestelling door gegeven levertijd en levering waren zeer naar tevredenheid. Ik raad miky aan bij veel van mijn vrienden goede prijs kwaliteit... Netjes en vriendelijk geholpen. Via de telefoon de bestelling door gegeven levertijd en levering waren zeer naar tevredenheid. Ik raad miky aan bij veel van mijn vrienden goede prijs kwaliteit verhouding

Tips en verbeterpunten voor Miky

Langere batterij duur sneller fijn apparaat zeker een aanrader!

Prima en snelle service

Tips en verbeterpunten voor Miky

Hele prettige en snelle telefoon

taling

Ok

Tips en verbeterpunten voor Miky

zeer goed toestel het enige is dat deze snel zijn gps verbinding kwijt is in de auto of vastloopt bij navigatie . Had ik bij mijn andere samsung geen last van .

Jolanda bruls

Ik heb nu al 3x een gsm bij jullie besteldt en ik moet zeggen het is iedere keer perfect geregeld ??. Ook de afleveringen waren volgens afspraken.
Goede service ??

Helemaal tevreden mee ??