Miky.nl

Betrouwbaar, duidelijke informatie. Snelle levering.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Bevalt goed, ben er erg blij mee

3 x dat ik een toestel bestel. Nog nooit problemen gehad

Tips en verbeterpunten voor Miky

Huawei 8 eerst een beetje huiverig maar na gesprek met de telefoniste/verkoopster overstag en nu nog geen spijt

Correct

n.v.t. sim only

monica

Al jaren bestel ik mijn nwe tel en/of abonnement bij miky. Eerst was het topdeal. Altijd duidelijke en snelle service

Tips en verbeterpunten voor Miky

Fijnste toestel sinds tijden. Heb een lumia

Vlotte afhandeling, zelfs nog eerder als afgesproken.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Tot op heden zeer betrouwbaar en gebruiks vriendelijk.

Prima service

Perfect

Goede service

bevalt prima

Andre

Normaal zou ik iets positiefs moeten schrijven, maar als je een abonnement afsluit van € 4,50 per maand zonder aansluitkosten en er wordt €70 van je rekening afgeschreven in de eerste maand is dat... Normaal zou ik iets positiefs moeten schrijven, maar als je een abonnement afsluit van € 4,50 per maand zonder aansluitkosten en er wordt €70 van je rekening afgeschreven in de eerste maand is dat niet te doen.
Zeker niet na 8 mailtjes en diverse telefoontjes heb ik nog niets terug gezien (bijna 3 maanden verder)
En ze beloven alles...

Reactie Miky.nl:

Goedendag,
Vervelend dat u dit zo ervaart. Dit moet niet de bedoeling zijn! Graag komen wij met u in contact. U ontvangt spoedig een e-mailbericht van ons.
Met vriendelijke groet,...
Goedendag,
Esmee
Miky Klantenservice

Ton Vink

Prima geholpen; ga zo door!

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik heb een 2-jarig abonnement met de Microsoft Lumia 640XL genomen. Perfect toestel met zeer scherpe aanbieding. Niets dan lof en geen negatieve opmerkingen

barzilay

Snel en goed.