Miky.nl

Marja Koole

Prima bedrijf, heeft een hele snelle klantenservice die ook zijn werk goed doet.

Tips en verbeterpunten voor Miky

keurige smartfoon, mooi helder scherm, makkelijk te begrijpen.

Alles is correct en snel verwerkt

Huawei p8lite voldoet uitstekend

Matthew

Snel, goed en goedkoop je telefoonabonnement verlengen bij T-mobile. Ook de laatste Windows Phone dit gaf voor mij de doorslag.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik heb een Microsoft Lumia 640XL. Dit is een goed toestel met daarom Windows Phone 8.1. Groot scherm, goede camera en de mogelijkheid om je geheugen uit te breiden met een microSD. Het uitbreiden is... Ik heb een Microsoft Lumia 640XL. Dit is een goed toestel met daarom Windows Phone 8.1. Groot scherm, goede camera en de mogelijkheid om je geheugen uit te breiden met een microSD. Het uitbreiden is ook wel nodig want je maakt veel foto's met deze camera.

Monica mols

Een prima bedrijf en nog nooit problemen mee gehad.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Ik heb een iPhone 5c hij werkt prima en ven er zeer tevreden over.

Anno Mulder

Een betrouwbaar bedrijf die zijn beloftes nakomt!Ik en mijn vrouw hebben samen een huawei Y3 tegen een zeer schappelijke prijs aangeschaft.Alleen bij mijn vrouw is er bij de provider T-Mobile het... Een betrouwbaar bedrijf die zijn beloftes nakomt!Ik en mijn vrouw hebben samen een huawei Y3 tegen een zeer schappelijke prijs aangeschaft.Alleen bij mijn vrouw is er bij de provider T-Mobile het volle bedrag berekend,zonder de kortingen.
Wij kontakt met Miky gezocht en de klacht voorgelegd.Zij beloofden dat dit zo spoedig mogelijk gecorrigeerd zou worden.
Die belofte hebben ze nagekomen.De volgende maand bij de afrekening was alles gecorrigeerd! Dit is service.

Tips en verbeterpunten voor Miky

De Huawei Y3 voldoet ruimschoots naar zijn prijs.
Voldoende acculading en laag verbruik.
Wij zijn er allebei zeer tevreden over.

F.Wesdorp

Perfecte digitale communicatie waarbij wordt gedaan wat beloofd is.

Tips en verbeterpunten voor Miky

100% tevreden, nog geen enkele negatieve ervaring.

cora

Prima service

Tips en verbeterpunten voor Miky

goed bedienbaar apparaat met vele mogelijkheden

Zeer goede, snelle service

Fijn toestel

Ongetwijfeld een van de betere bedrijven in dit, toch wel ontelbare aanbieders van mobiele apparaten, segment. Was zeer te spreken over het meedenken van de medewerkers.

Tips en verbeterpunten voor Miky

Na enige aanloopproblemen, de geleverde Huawei vertoonde kuren die ik als klant niet kon oplossen waardoor een nieuwe (?) mobiele Huawei mobieltje werd afgeleverd. Een beetje wennen aan deze mobiele... Na enige aanloopproblemen, de geleverde Huawei vertoonde kuren die ik als klant niet kon oplossen waardoor een nieuwe (?) mobiele Huawei mobieltje werd afgeleverd. Een beetje wennen aan deze mobiele telefoon maar daarna verliep alles moeiteloos. Instellingen e.d. waren op korte termijn geregeld met T-mobile.

Alles pico bello verzorgd

Tips en verbeterpunten voor Miky

Toestel bevalt mij uitstekend.