9.3 /10

checkbox100% beveelt Minco Bouwmaterialen aan!

Johan Deinum

Erg prettig dat er een mogelijkheid is een bestelling die ik vooraf online heb gedaan in de winkel nog kan aanpassen of verfijnen.

GM

SterSterSterHalve sterLege ster

top levering

Antwoord Minco Bouwmaterialen

Beste Gerwin, Hartelijk dank voor uw review. Ik zie inderdaad dat u geen orderbevestiging van ons heeft ontvangen. Daarin krijgt u normaal de leverdatum van ons bevestigd. Onze excuses. Vriendelijke groet, Team Minco

Jaap

Prima service

J.Hansma

Fantastisch bedrijf. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Site kan iets gemakkelijker gemaakt worden. Als je elektra buis zoekt dan vindt je die via de elektra hulpstukken. Verder alles super.

Antwoord Minco Bouwmaterialen

Hartelijk dank voor je opbouwende feedback! Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe website waarbij de navigatie beter moet werken. Zodra de nieuwe site 'live' is zijn we weer erg benieuwd naar jouw feedback! Vriendelijke groet, Minco Bouwmaterialen

Igor

Positief

Rinze Fokkema

SterSterSterSterLege ster

Prima. Klantvriendelijk

Tim

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering

Mark van Dijk-Kitsz

Heel fijne communicatie, er wordt snel en accuraat gereageerd op vragen en de behulpzaamheid in de winkel is uitstekend

FJ Draaisma

Snel,duidelijk, goed verpakt, goede producten Hapax vulplaatjes, ben er content mee

Van der Kroef

Bestellen via website verliep probleemloos.

Klaas jongboom

Prima zaak en echt niet duur

Jelle Kooi

Rioolbuizen en metselmortel snel en voor een redelijke prijs geleverd

Auke

Snelle afwikkeling

Douw dienstverlening

Website is duidelijk en overzichtelijk. Snel geleverd en goed ingepakt.

Prins

Snelle levering aan huis tegen een scherpe prijs.

Minco Bouwmaterialen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Minco Bouwmaterialen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 1 juli 2016

Minco Bouwmaterialen

Minco Bouwmaterialen uit Buitenpost heeft een uitgebreid bouwhout, tuinhout, pvc buizen, isolatie en gips. Als u materiaal zoekt om uw droomtuin te verwezenlijken, uw badkamer verbouwen, een nieuwe schuur wilt bouwen, een schutting wilt plaatsen, riolering wilt aanleggen.

Marconistraat 3

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering

Mark van Dijk-Kitsz

FJ Draaisma

Van der Kroef

Bestellen via website verliep probleemloos.

Klaas jongboom

Prima zaak en echt niet duur

Jelle Kooi

Rioolbuizen en metselmortel snel en voor een redelijke prijs geleverd

Auke

Snelle afwikkeling

Douw dienstverlening

Website is duidelijk en overzichtelijk. Snel geleverd en goed ingepakt.

Prins

Snelle levering aan huis tegen een scherpe prijs.

Minco Bouwmaterialen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10