Johan Deinum
Erg prettig dat er een mogelijkheid is een bestelling die ik vooraf online heb gedaan in de winkel nog kan aanpassen of verfijnen.
100% beveelt Minco Bouwmaterialen aan!
top levering
Prima service
Fantastisch bedrijf. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Site kan iets gemakkelijker gemaakt worden. Als je elektra buis zoekt dan vindt je die via de elektra hulpstukken. Verder alles super.
Positief
Prima. Klantvriendelijk
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering
Heel fijne communicatie, er wordt snel en accuraat gereageerd op vragen en de behulpzaamheid in de winkel is uitstekend
Snel,duidelijk, goed verpakt, goede producten Hapax vulplaatjes, ben er content mee
Bestellen via website verliep probleemloos.
Prima zaak en echt niet duur
Rioolbuizen en metselmortel snel en voor een redelijke prijs geleverd
Snelle afwikkeling
Website is duidelijk en overzichtelijk. Snel geleverd en goed ingepakt.
Snelle levering aan huis tegen een scherpe prijs.
Minco Bouwmaterialen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Minco Bouwmaterialen heeft de volgende resultaten bereikt:
top levering
Prima service
Positief
Prima. Klantvriendelijk
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering
Bestellen via website verliep probleemloos.
Prima zaak en echt niet duur
Rioolbuizen en metselmortel snel en voor een redelijke prijs geleverd
Snelle afwikkeling
Website is duidelijk en overzichtelijk. Snel geleverd en goed ingepakt.
Snelle levering aan huis tegen een scherpe prijs.
Minco Bouwmaterialen heeft de volgende resultaten bereikt: