Kitty v.d.Schaar

Ik vind deze crème grandioos Mijn kleindochter noemt het oma"s wondermiddel

Goede uitleg

Mw. J. Dieteren

Voor het eerst gekocht op de St. Joepmarkt te Sittard. Leuke aanbieding.

Gel is makkelijk aan te brengen en trekt goed in de huid. Helpt kleine wondjes en ontstekingen op de huid te herstellen.

Esther Snippe

Wij geven een cijfer 10 dat spulletjes werken wel we hebben weer paar bij gekocht op kolhorn op vrijdag 11 aug 2017

Top 10

Marike (uit Tuitjenhorn)

Ooit gekregen in een goodie bag, voor het eerst van m'n leven een creme die echt goed helpt voor een gevoelige huid. Kado gegeven aan m'n broer met ernstige psoriasis en ook die heeft nooit zo'n... Ooit gekregen in een goodie bag, voor het eerst van m'n leven een creme die echt goed helpt voor een gevoelige huid. Kado gegeven aan m'n broer met ernstige psoriasis en ook die heeft nooit zo'n goede creme gehad. Bestel het altijd via deze site als het op is, prima levering.

Zeer goed product voor mensen met een onrustige huid/ droog, ruw, exceem klachten. Niet vet en 'zweet' ook niet.

Jos Oomen

Goed snelle service en product ook goed geen klachten

Wij zijn gewoon te vreden

Esther Snippe

Werkt goed

Werkt perfect we hebben weer dat spulletjes weer gekocht super op kolhorn op 11 aug 2017

Goed en plezierig contact. Ook bij nazending zeer effectief en klantvriendelijk gereageerd.

Duidelijke website.

patrick

Gekocht in een jaarbeurs en uitgeprobeerd
resultaat = zeer goed
beter dan de zalf van een dermatoloog tegen eczeem op handen maar ging niet weg zelf niet met cortisone
wel met...
Gekocht in een jaarbeurs en uitgeprobeerd
resultaat = zeer goed
wel met miracle escargot creme al na een week goeie resultaten
na twee maanden volledig weg na 2x dagelijks gebruik
het is een super produkt

goeie service
opnieuw besteld , volgende dag geleverd