Samuel
- Sterke punten
- Grote maten kleding voor mij
goed
2 weken wachten op je spullen is niet meer van deze tijd
Mooi Winkel in Grote maten. Gisteren winkel bezocht...heel tevreden.
Goede service en communicatie
Topwinkel! Eindelijk een plek met grote maten en stijlvolle kleding. Super service!
Kwaliteitsproducten en goede service.
Door een blunder van PostNl werd mijn pakket teruggestuurd naar Mr. Big. Na 1 telefoontje heeft Mr Big het voortvarend opgelost.
Goede ervaring
Al meerdere keren hier wat besteld. Tot de een na laatste keer verliep alles prima. Alleen bij de laatste keer is er wat mis gegaan. Boxershorts i.p.v slips. Dit kan altijd gebeuren Het vervelende is nu dat ik gebeld heb en gemaild. Beide zonder resultaat. Dat vindt ik dan erg jammer.
Heel goed
Geen overleg niet leveren t-shirt,terug boeking geld nog niet ontvangen.
Beetje teleurgesteld. Volgens de maattabel bij de Ceceba onderbroeken hoort een maat 14 een maat 4XL te zijn, die heb ik dus voor mijn vader besteld als kerstcadeau. Hij heeft ze gisteravond uitgepakt en het bleek een maat 6XL te zijn. Maattabel op de site is dus incorrect en daardoor heeft mijn vader nu dus een nutteloze set onderbroeken. Update: Met de klantenservice gesproken, die hebben mij goed geholpen. Heb nu wel de correcte maat in huis :) bedankt!
MisterBig.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MisterBig.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
goed
2 weken wachten op je spullen is niet meer van deze tijd
Mooi Winkel in Grote maten. Gisteren winkel bezocht...heel tevreden.
Goede service en communicatie
Kwaliteitsproducten en goede service.
Goede ervaring
Heel goed
Geen overleg niet leveren t-shirt,terug boeking geld nog niet ontvangen.
MisterBig.nl heeft de volgende resultaten bereikt: