Rik Michielsen

Goede service

Beste Rik,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, hopelijk zien we je snel weer terug!
Groet, Mitari

Patrick Kastelijn Kastelijn infratechniek bv

Zeer goed geholpen

Reactie Mitari.nl:

Bedankt voor je reactie Patrick! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over Mitari en onze service en hopen je snel terug te zien. Groet, team Mitari.

Jerry de Vries

Goed materiaal, vlot geleverd.

Reactie Mitari.nl:

Dank voor je reactie Jerry! We vinden het fijn te horen dat je tevreden bent over Mitari en hopen je snel terug te zien. Groet, team Mitari

Yonina vd Ven

Rommelige communicatie , goed materiaal

Beste Yonina,
Beste Yonina,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over onze communicatie. Wij streven ernaar om onze klanten altijd goed te informeren en te helpen, en het is duidelijk dat we in dit geval tekort zijn geschoten.
Wij zullen uw feedback gebruiken om onze communicatieprocessen te verbeteren. Als blijk van onze excuses willen wij u graag een kortingscode voor uw volgende bestelling aanbieden. Neemt u daarvoor even contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team MItari

Maarten van den Dobbelsteen Hoveniersbedrijf Boskoop

In de webwinkel gevonden wat ik zocht. Besteld en keurig bezorgd.

Beste Maarten,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over Het gemak van de website en de levering! We hopen je snel weer te zien!
Groet, team Mitari

Sars BV

Prima materiaal, zeer trage verzending, komen helaas afspraak om binnen 1 werkdag te versturen niet na.

Solid Build IT

Zeer snelle services en verzending

Beste Solid Build IT,
Goed om te lezen dat je tevreden bent met de service en verzending! We hopen je snel weer terug te zien bij Mitari!
Groet, Team Mitari

OTIS

OTIS

Reactie Mitari.nl:

Beste OTIS, bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent! Hopelijk tot snel!
Groet - team Mitari

Michel / Voscon vbs bv

Erg tevreden met de service of het nu materialen die we bestellen maar zeker ook de keurmeesters die jaarlijks terugkeren om alles weer te keuren

Reactie Mitari.nl:

Beste Michel, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de service en de materialen! Hopelijk tot snel!
Groet - team Mitari

GKBMV b.v

Mitari is een uitstekende partij om mee samen te werken, ze bieden een uitstekende service voor scherpe prijzen.Ook het contact met onze accountmanager Jeremy ervaren wij als zeer prettig hij is... Mitari is een uitstekende partij om mee samen te werken, ze bieden een uitstekende service voor scherpe prijzen.Ook het contact met onze accountmanager Jeremy ervaren wij als zeer prettig hij is goed te bereiken voor vragen en wil je altijd verder helpen, ook voor het jaarlijks keuren van onze honderden kettingen en stroppen draait de Firma Mitari zijn hand niet om en alles is uitstekend in te zien in hun eigen certificatie systeem. Al met al zijn wij zeer tevreden over Mitari en ik zou willen zeggen tegen iedereen die daar zijn steentje voor bijdraagt: GA ZO DOOR!

Beste Eduard,
Bedankt voor de review! Het doet ons goed om te lezen dat jullie tevreden zijn met onze service! Hopelijk zien we jullie snel terug! Groet, Team Mitari