8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox98% beveelt Mitari.nl aan!

BONHOF WILP LANDBOUW

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

SLECHT

Antwoord Mitari.nl

Beste Klant, Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Uw feedback is waardevol voor ons. Vertel ons waar we het volgens u beter kunnen doen, zodat we een passende oplossing kunnen vinden. We horen graag van u. team Hijsjob.

Groenvoorziening Vogels

SterSterLege sterLege sterLege ster

Chaotisch en minder klantgericht dan voorheen

Antwoord Mitari.nl

Beste Remco, Je hebt de indruk dat onze dienstverlening momenteel chaotischer en minder klantgericht is dan voorheen. We waarderen het dat je deze feedback met ons deelt, want hier kunnen we van leren en onze dienstverlening verbeteren. In de tussentijd willen we je verzekeren dat we er alles aan doen om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. We zijn constant bezig met het analyseren van onze processen en het trainen van onze medewerkers. Wilt u met ons klantenservice contact opnemen dat we op zoek gaan naar een passende oplossing. Team Mitari

Bernie Kleinzieverink

goed advies en snelle leveringen

Antwoord Mitari.nl

Beste Bernie, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk zien we je snel terug! Groet, Team Mitari

Rik Michielsen

Goede service

Antwoord Mitari.nl

Beste Rik, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, hopelijk zien we je snel weer terug! Groet, Mitari

Patrick Kastelijn Kastelijn infratechniek bv

Zeer goed geholpen

Antwoord Mitari.nl

Bedankt voor je reactie Patrick! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over Mitari en onze service en hopen je snel terug te zien. Groet, team Mitari.

Jerry de Vries

Goed materiaal, vlot geleverd.

Antwoord Mitari.nl

Dank voor je reactie Jerry! We vinden het fijn te horen dat je tevreden bent over Mitari en hopen je snel terug te zien. Groet, team Mitari

Yonina vd Ven

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

rommelige communicatie , goed materiaal

Antwoord Mitari.nl

Beste Yonina, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over onze communicatie. Wij streven ernaar om onze klanten altijd goed te informeren en te helpen, en het is duidelijk dat we in dit geval tekort zijn geschoten. Wij zullen uw feedback gebruiken om onze communicatieprocessen te verbeteren. Als blijk van onze excuses willen wij u graag een kortingscode voor uw volgende bestelling aanbieden. Neemt u daarvoor even contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team MItari

Maarten van den Dobbelsteen Hoveniersbedrijf Boskoop

In de webwinkel gevonden wat ik zocht. Besteld en keurig bezorgd.

Antwoord Mitari.nl

Beste Maarten, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over Het gemak van de website en de levering! We hopen je snel weer te zien! Groet, team Mitari

Sars BV

SterSterHalve sterLege sterLege ster

prima materiaal, zeer trage verzending, komen helaas afspraak om binnen 1 werkdag te versturen niet na.

Solid Build IT

Zeer snelle services en verzending

Antwoord Mitari.nl

Beste Solid Build IT, Goed om te lezen dat je tevreden bent met de service en verzending! We hopen je snel weer terug te zien bij Mitari! Groet, Team Mitari

Antwoord Mitari.nl

Beste OTIS, bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent! Hopelijk tot snel! Groet - team Mitari

Michel / Voscon vbs bv

SterSterSterSterLege ster

Erg tevreden met de service of het nu materialen die we bestellen maar zeker ook de keurmeesters die jaarlijks terugkeren om alles weer te keuren

Antwoord Mitari.nl

Beste Michel, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de service en de materialen! Hopelijk tot snel! Groet - team Mitari

GKBMV b.v

Mitari is een uitstekende partij om mee samen te werken, ze bieden een uitstekende service voor scherpe prijzen.Ook het contact met onze accountmanager Jeremy ervaren wij als zeer prettig hij is goed te bereiken voor vragen en wil je altijd verder helpen, ook voor het jaarlijks keuren van onze honderden kettingen en stroppen draait de Firma Mitari zijn hand niet om en alles is uitstekend in te zien in hun eigen certificatie systeem. Al met al zijn wij zeer tevreden over Mitari en ik zou willen zeggen tegen iedereen die daar zijn steentje voor bijdraagt: GA ZO DOOR!

Antwoord Mitari.nl

Beste Eduard, Bedankt voor de review! Het doet ons goed om te lezen dat jullie tevreden zijn met onze service! Hopelijk zien we jullie snel terug! Groet, Team Mitari

Rob Rosbergen / Stichting Molen Kortenoord

snel, vakkundig en conform afspraken

Antwoord Mitari.nl

Beste Rob, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat alles volgens afspraak is verlopen! Hopelijk tot snel! Groet - team Mitari

L j Niessen Wilwy bv

Zeer Goed

Antwoord Mitari.nl

Beste L.J. Niessen, bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je onze service als zeer goed hebt ervaren. Hopelijk tot snel! Groet - team Mitari

Geantwoord op

Mitari.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mitari.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 14 december 2017

Mitari.nl

Op Mitari.nl bestelt u makkelijk hijs- en hefmaterialen in onze webshop. Mitari denkt met u mee en levert vakkundig advies. Naast onze standaard producten is maatwerk bij Mitari ook mogelijk. Neem contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden!

de Maas 40

Goede service

Patrick Kastelijn Kastelijn infratechniek bv

Zeer goed geholpen

Jerry de Vries

Goed materiaal, vlot geleverd.

Yonina vd Ven

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

rommelige communicatie , goed materiaal

Maarten van den Dobbelsteen Hoveniersbedrijf Boskoop

In de webwinkel gevonden wat ik zocht. Besteld en keurig bezorgd.

Sars BV

SterSterHalve sterLege sterLege ster