Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

autobedrijf de koning

Alleen positief niet alleen de prijs maar ook de service

Beschrijf hier uw ervaring

welke factuur is betaald en welke niet ? voor de administratie van mkb geen probleem om even later een overzicht te sturen via de email .
snel terug te vinden , geen onduidelijkheden , geen...
snel terug te vinden , geen onduidelijkheden , geen ergernissen , nog niet duidelijk ? dan mag je altijd bellen .

communicatie met de ophaaldienst

Recreatie Waldpark B.V.

Prima, in eerste instantie ging het even mis met de levering containers. Maar dit is allemaal goed gekomen.

Beschrijf hier uw ervaring

Komen keurig op de afgesproken dagen de containers legen.

Nee, niet direct.

Mals

Tot nu toe goede service ervaren.

Beschrijf hier uw ervaring

Vond het erg prettig mee te maken dat er met een probleem waar ik tegen aanliep (door eigen toe doen) een ruim meedenkend en oplossingsgericht gewerkt werd. Vind de whatapp chat ook een goede zet!

Ga jullie website is na met een telefoon/smartphone. Ik doe alles vanuit mijn telefoon. Maar ik kan daarmee niet inloggen op jullie site. Het gaat om een iphone 7, met safari of google chrome lukt... Ga jullie website is na met een telefoon/smartphone. Ik doe alles vanuit mijn telefoon. Maar ik kan daarmee niet inloggen op jullie site. Het gaat om een iphone 7, met safari of google chrome lukt het niet om in te loggen.

Trimsalon Rylana

Snel geregeld, wordt keurig opgehaald op de afgesproken locatie.

Snel en punctueel

dockweiler bv

Doet wat het moet doen

nee

Fit&Fight Hardenberg

Positieve ervaring met MKB. Het product is goed en de klantenservice is goed bereikbaar

Beschrijf hier uw ervaring

Overleg over leveringen is goed te doen en word netjes nageleefd

1 tip die ik zou kunnen geven is: verstuur bijv een jaarkalender of overzicht met daarop de legingsdagen aangegeven. Ik moet nu elke keer doortellen in mijn agenda en hopen dat ik goed geteld heb

Alcoa Nederland Holding B.V.

Prima.

Toen de lediging dag van dinsdag naar vrijdag werd gewijzigd, zijn wij te laat geinformeerd. Maar ik denk dat het een eenmalig foutje is geweest.

Positieve ervaring; alles was zeer snel geregeld.

De route is vrij star; wijzigingen worden doorgevoerd en zijn dan ook niet anders te in te plannen.

Studio Dammers

Tot nu toe loopt alles volgens afspraak.

Beschrijf hier uw ervaring

Alles loopt netjes zoals afgesproken met het ophalen van de container

Willem Buyse GlasEntertainment

Ondanks wat onduidelijkheid bij de eerste ophaling, is na goede communicatie het probleem blijvend opgelost