Offerte
Advies
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Prima ervaring. Het aanmelden bij uw bedrijf een paar maanden terug was eenvoudig en snel geregeld. De bak stond binnen een paar dagen voor de deur. Het legen is altijd op de afgesproken dag... Prima ervaring. Het aanmelden bij uw bedrijf een paar maanden terug was eenvoudig en snel geregeld. De bak stond binnen een paar dagen voor de deur. Het legen is altijd op de afgesproken dag (behalve de laatste keer, maar daar kreeg ik netjes een email over; bak werd 3 dagen later geleegd, geen probleem). Maandelijkse betaling per ideal is erg makkelijk, geen gedoe met overschrijvingen.

Zie boven

Nee, ik ben tevreden zoals het gaat.

Een nette bedrijf, welke haar afspraken altijd nakomt.

Prijs mag lager zijn

Makkelijk, snel geregeld voor een mooie prijs

Max Starmans

Niet zo goed

Beschrijf hier uw ervaring

Niet zo goed Ze komen de afspraken niet naar

Afspraken nakomen

Reactie MKB-Afval.nl:

Beste MKB-er,
Beste MKB-er,
vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij zien dat uw rolcontainer een keer niet is geleegd omdat er om 9.30 uur nog geen rolcontainer stond aangeboden. Wij hebben de inzamelaar verzocht om (indien mogelijk) na 11.00 uur uw rolcontainer leeg te maken.
Vertrouwende u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.
Geoffrey

Klussenbedrijf MP van Toledo

Snel geregeld. Geen rompslomp. Goede service.

Snel en makkelijk.

Tot nu toe erg goed

Beschrijf hier uw ervaring

direct contact en wordt ook direct geregeld.

nee, tot nu toe alles prima geregeld en zeer vriendelijke mensen.

boers metaalbewerking

Goede service

een automatische mail 1 dag voor lediging van de bak

Gaat allemaal prima

Gaat prima

Niets

Niet positief.

Beschrijf hier uw ervaring

Communicatie tergend onprofessioneel en klantonvriendelijk. Indicatie tijd van ophaal opvragen is niet mogelijk. Indien je vraagt wat de kosten zijn indien een container gestolen wordt in verband... Communicatie tergend onprofessioneel en klantonvriendelijk. Indicatie tijd van ophaal opvragen is niet mogelijk. Indien je vraagt wat de kosten zijn indien een container gestolen wordt in verband met het verplicht buiten zetten, weten ze het niet. Container staat hele dag buiten, even een half uurtje niet ivm de benodigde parkeerplekken bij buren tijdens lunchtijd, ophaal gemist. Zichtbaar mensen aanwezig, maar er wordt gewoon doorgereden. Bel je erover, krijg je te horen dat je je als klant misdraagt omdat de . Werkelijk tergend.

Tot nu toe wel goed, heb geen bijzondere dingen meegemaakt.