Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

SG Group

Prima en voor een net tarief

Beschrijf hier uw ervaring

Eenvoudig online containers besteld en al snel binnen tegen een nette prijs

nvt

IJs van Kruik

Goed en snel geregeld 10 punten !

Beschrijf hier uw ervaring

gewoon supersnel en eenvoudig geregeld. Ideaal dat je per maand een contract kan opzeggen. Onze ijssalon heeft 6 maanden veel afval..en 6 maanden niks, gewoon omdat je dicht bent.

een afsluitbare container zou handig zijn

PFHoekstra Beheer bv

Het gaat vrij goed, soms wel ineens een melding dat ze er niet bij kunnen en onverricht ter zake zijn vertrokken. Een telefoontje op dat soort momenten zou beter werken.

zie bovenstaande

duidelijker planning geven

Brit Scheepers

Erg goede dienstverlening. Reageren snel bij vragen.

Snelle reactie.

Geen. Alles super duidelijk en makkelijk

Herbergier Margaretha's hoeve

Prima afvalverwerker, jammer is wel dat afval scheiden niet loopt omdat elke afvalstroom bijna even duur is of niet overal apart wordt opgehaald (bv groen)

Beschrijf hier uw ervaring

Bij aanvraag extra levering geen keuze voor datum, alleen eerstvolgende vaste werkdag in de werk wanneer afvalophaal normaal is.

Zie boven

De Gulle Brabander

Goede dienstverlening, flexibele contracten zoals de klant dat wil tegen goede prijzen.

Flexibele contracten

Zoontjens Installaties

Zalon

Ledigingen zijn altijd netjes op tijd. Net en vriendelijk personeel op de wagen.

Beschrijf hier uw ervaring

Telefonische ervaring was tijdens Corona niet goed. Niet bereikbaar. En juist toen werd ik nieuw klant bij hun, dan is telefonisch contact soms net wat Persoonlijker. Communicatie per... Telefonische ervaring was tijdens Corona niet goed. Niet bereikbaar. En juist toen werd ik nieuw klant bij hun, dan is telefonisch contact soms net wat Persoonlijker. Communicatie per contactformulier gingen super daarentegen. Extra lediging aangevraagd en meteen die week ingepland.

Telefonisch contact moet beter. Al drie maanden klant maar heb buiten mail nog niemand gesproken.

Reactie MKB-Afval.nl:

Beste,
Bedankt voor de review.
Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken. Wij zijn blij dat u tevreden bent!
Team MKB-afval.nl

GoSmooth

Topservice! Abonnement is makkelijk aan te passen en alles wordt op tijd opgehaald.

Super

Hetstucwerk

Heb nog geen problemen ervaren

Op zich heel goed

Geen idee